Search

Fra bøf til bønner – klima og kost med god smag

Højskolerne

-


Sundhedsstyrelsen officielle kostråd guider ikke blot danskerne til et sundere helbred, men også til en sundere klode. ”Spis mindre kød – vælg bælgfrugter og fisk”, ”Spis mindre af det søde, salte og fede” og ”Sluk tørsten i vand”. Hvordan omsættes styrelsens påbud til måltider, som den almene befolkning har lyst til at spise. Hvordan gør vi grøntsager og bælgfrugter til et positivt tilvalg, og flytter fokus væk fra det vi ikke må spise, hvis vi skal sikre en bæredygtig fremtid. Foreløbige deltagere: Mette Duerlund, højskolelærer på Ubberup Højskole og kandidat i Gastronomi & Sundhed samt Ph.d. i appetit, mæthed og madglæde. Cecilie S. Larsen, højskolelærer på Ubberup Højskole, speciale i Ernæring & fysisk aktivitet og søvncoach. Ordstyrer: Malthe I. Sørensen, højskolelærer på Ubberup Højskole.

Eventdetaljer

17. juni 2021

VIS FLERE  

VIS FÆRRE  


DELTAGERE

Mette Duerlund

Højskolelærer

Ubberup Højskole

Cecilie S. Larsen

Højskolelærer

Ubberup Højskole

Malthe I. Sørensen

Højskolelærer

Ubberup Højskole


Eventdetaljer