Search

På vej mod en grønnere madkultur? Fortid, nutid og fremtid

Dansk Vegetarisk Forening Plantebranchen

-


Dansk madkultur er ikke nogen statisk størrelse. Den har ændret sig gennem tiden både af nød og gennem konkret påvirkning. På dette webinar ser vi tilbage og frem – og hvor vi står lige nu i forhold til danskernes grønne madkultur. Deltag, stil spørgsmål og bliv klogere på vores grønne madkultur. Med Bettina Buhl, museumsinspektør med ansvar for mad og måltidets kulturhistorie på Det Grønne Museum i Auning samt Stinne Gunder Strøm Krogager, Ph.d. og medieforsker fra Aalborg Universitet og Naja Buono Stamer, Ph.d. i fødevaresociologi og programleder i Madkulturen. Hver oplægsholder vil holde et oplæg på ca. 10 minutter. Titlen på det første oplæg af Bettina Buhl er ‘Hvad kan vi lære af fortidens grønne madkultur for at skabe fremtidens?’, dernæst vil Naja Bueno Stamer holde oplæg om ‘Hvordan ser danskernes madkultur ud anno 2021 - de grønne bevægelser’’ og til sidst vil Stinne Gunder Strøm Krogager holde oplæg om ‘Kød, køn og klasse - og hvordan vi skaber en grønnere madkultur’.

Eventdetaljer

Sprog: Dansk
Underholdningsevent: Nej
Tegnsprogstolkes: Nej
Teleslynge: Nej
Livestream: Se livestream

TAGS

#Planteproteiner #madkultur

17. juni 2021

TILFØJ TIL MIT PROGRAM  

"FJERN FRA MIT PROGRAM"  

VIS FLERE  

VIS FÆRRE  


DELTAGERE

Bettina Buhl

Museumsinspektør

Louise Johansen

Kampagnekoordinator og fungerende sekretariatschef

Naja Buono Stamer

Ph.D i fødevaresociologi og programleder

Stinne Gunder Strøm Krogager

Medieforsker og lektor


Eventdetaljer

Sprog: Dansk
Underholdningsevent: Nej
Tegnsprogstolkes: Nej
Teleslynge: Nej
Livestream: Se livestream

TAGS

#Planteproteiner #madkultur