Search

Klimamad: Hvordan gør vi grøn velsmag til hverdagskost?

DI - Dansk Industri Meyers Foodture Nature Preserve

-


Vi ved det godt, men tallene viser, at det stadig er en udfordring for de fleste forbrugere at gøre hverdagens måltider grønnere og mere klimavenlige. Ligger nøglen til den grønne omstilling på tallerkenen i kantiner? I supermarkedets køledisk? Eller måske inde i os hver især? Spørgsmålet om klimavenlig mad handler nemlig ikke kun om at skifte bøffer ud med bælgfrugter. Det handler også om traditioner, vaner og følelser. Men hvordan opnår vi den lækre grønne smag? Skal den store madindustri frelse os eller er vejen mere tid i køkkenet der hjemme? Hør de passionerede debatdeltagere argumentere med fakta og smagsløg og kom selv med din mening. Faglig rektor for Meyers Madhus, Bo Frederiksen styrer gryderne, mens branchedirektør Leif Nielsen fra DI Fødevarer modererer en dialog med Bo, Madkulturen, og madiværksætterne fra FoodTure og Nature Preserve om hvordan klimakost i hverdagen kan blive eftertragtet både derhjemme og hos den globale middelklasse.

Eventdetaljer

Sprog: Dansk og Engelsk
Underholdningsevent: Nej
Tegnsprogstolkes: Nej
Teleslynge: Nej
Livestream: Se livestream

TAGS

#Dkfood

18. juni 2021

18. juni 2021 13:00 - 13:45

Klimamad: Hvordan gør vi grøn velsmag til hverdagskost?

Color

C5 - Verdensmålenes Plads

TILFØJ TIL MIT PROGRAM  

"FJERN FRA MIT PROGRAM"  

VIS FLERE  

VIS FÆRRE  


DELTAGERE

Bo Frederiksen

Faglig rektor

Leif Nielsen

Branchedirektør

Judith Kyst

Direktør

Julie Petersen

Iværksætter

Erik Lautrup Nielsen

Medejer


Klimamad: Hvordan gør vi grøn velsmag til hverdagskost?

C - Sektion C

18-06-2021 13:00:00

Eventdetaljer

Sprog: Dansk og Engelsk
Underholdningsevent: Nej
Tegnsprogstolkes: Nej
Teleslynge: Nej
Livestream: Se livestream

TAGS

#Dkfood