Search

Elever dyster om fremtidens bæredygtige mad

ZBC, Campus Bornholm, 2030beyond, Udenrigsministeriet, World Food Programme (DK)

-


Campus Bornholm og ZBC elever dyster om at lave den bedste bæredygtige mad. Eleverne har lært nye teknikker og videns delt gennem et længerevarende forløb. Kom og se hvad fremtidens professionelle madkyndige kan byde på og hør mere om hvordan de giver deres bidrag til at opfylde Verdensmålene.

Eventdetaljer

19. juni 2021

VIS FLERE  

VIS FÆRRE  


DELTAGERE

Martin Elholm Spuur

Chefkonsulent - Verdensmålene

Zealand Business College

Felix Smith

TV-vært

Freelance

Jonas Cronqvist

Stifter og CEO

Nomy

Flemming Møller Mortensen

Minister for udviklingssamarbejde og minister for nordisk samarbejde

Udenrigsministeriet

Anne Poulsen

Direktør

FN's World Food Programmes Nordiske Kontor

Kirsten Brosbøl

CEO & Founder

2030beyond


Eventdetaljer