Search

Gør klimamærket os til verdensmestre i klimavenlig mad?

Coop amba

Debat - Fødevarer og madkultur


Mad udgør ca. 25% af en persons klimaaftryk. Alle taler klima, men ingen kan undvære mad, så hvordan kan vi gøre vores madforbrug mere klimavenligt? Vær med i debatten om det kommende klimamærke for fødevarer, hvor vi finder svar på, hvorfor madpyramiden understøtter klimavenlig kost, hvorvidt vi skal erstatte oksekød med bælgfrugter, og hvordan verdens første klimamærke kan se ud. Panelister Per Thau, koncerndirektør, Coop Karin Breck, afdelingschef, Forbrugerrådet Tænk Ulla Blatt Bendtsen, fagchef, Klimarådet Moderator: Anne Katrine Refstrup, journalist, BT

Eventdetaljer

16. juni 2022

VIS FLERE  

VIS FÆRRE  


DELTAGERE

Ulla Blatt Bendtsen

Fagchef

Klimarådet

Anne Katrine Refstrup

Journalist

Klimarådet

Per Thau

Koncerndirektør

Coop Danmark

Karin Breck

Director, Policy

Forbrugerrådet Tænk