Search

Jagten på den bæredygtige mad?

Klima og Energi Scenen

Debat - Klima, miljø og energi


I dag stiger forbrugernes og samfundets krav til fødevarevirksomhederne. Fødevarer skal både være sunde, grønne, bæredygtige og helst produceret klimavenligt og uden madspild. Kan industrien leve op til alle de krav – og hvis ikke, hvordan kommer de så den sidste del af vejen? Nogle produkter er ’født grønnere’ end andre – men betyder det, at man ikke længere må reklamere for klimatiltag, hvis man producerer kød, eller tæller hvert et gram CO2 med i kampen mod klimaforandringerne? Vi har industrien med til en samtale om, hvordan de håndterer de stigende krav til bæredygtighed, og hvordan de ser deres egen rolle i forhold til den grønne omstilling af danskernes tallerkener.

Eventdetaljer

16. juni 2022

VIS FLERE  

VIS FÆRRE  


DELTAGERE

Leif Nielsen

Branchedirektør

DI Fødevarer, Dansk Industri

Karin Breck

Director, Policy

Forbrugerrådet Tænk

Asger Christensen

Medlem af Europa-Parlamentet

Venstre


Eventdetaljer