Search

Er kampen mod madspild ved at nå sin udløbsdato?

Danmarks Restauranter og Caféer Stop Spild Af Mad

Debat - Fødevarer og madkultur - Klima, miljø og energi


I Danmark smider vi hvert år 814.000 tons spiselig mad ud. Vi kan alle blive enige om, at det tosset og at der skal gøres noget ved det. Men hvilke initiativer er der faktisk blevet gjort, og hvem har ansvaret for, at der bliver handlet på det? Vi kan ikke fortsætte med at handle og agere som vi gør nu. Det er ikke langtidsholdbart. Med stigende fødevarepriser, el, og gas og generel usikkerhed pga. krigen i Ukraine oplever vi især i restaurantbranchen, efter Corona pandemien, at der må strammes op. Økonomien hænger dårligt sammen og nu bliver vi også udfordret på vores produktion. Madspildsdebatten har aldrig været mere relevant end den er nu. Hvilke løsninger er der? Skal staten i samarbejde med branchen lave begrænsninger i forhold til madspild? Skal vi gentænke muligheden for at fjerne jordbær på menukortet i december måned? Skal vi se nærmere på klimareduktionsmålene? Kom og hør nærmere.

Eventdetaljer

Sprog: Dansk
Underholdningsevent: Nej
Tegnsprogstolkes: Nej
Teleslynge: Nej

17. juni 2022

17. juni 2022 16:00 - 17:00

Er kampen mod madspild ved at nå sin udløbsdato?

Color

E14 - Turismeministeriet

TILFØJ TIL MIT PROGRAM  

"FJERN FRA MIT PROGRAM"  

VIS FLERE  

VIS FÆRRE  


DELTAGERE

Kim Rahbek

Formand for Danmarks Restauranter & Caféer

Danmarks Restauranter og Caféer, DRC

Selina Juul

Bestyrelsesformand og stifter af Stop Spild Af Mad

Stop Spild Af Mad

John Wagner

Adm. direktør

De Samvirkende Købmænd

Lars Bjerregaard

Moderator

Danmarks Restauranter og Caféer, DRC


Eventdetaljer

Sprog: Dansk
Underholdningsevent: Nej
Tegnsprogstolkes: Nej
Teleslynge: Nej