
Sunde successer uden løftede pegefingre
Rådet for sund mad
Debat - Sundhed, omsorg og forebyggelse - Fødevarer og madkultur
Vaner er virkelig svære at ændre. Det gælder i særdeleshed madvaner. Men skyr, fuldkorn og alkoholfrie øl er tre eksempler på føde- og drikkevarer, der med succes har gjort indtog i danskernes hverdagskost. Hvordan er det lykkedes at gøre nye føde- og drikkevarer tilpas tilgængelige og lækre til at blive valgt til uden løftede pegefingre? Hvad kan man lære af succeshistorierne, så vi danskere i højere grad spiser sundere?
Panel: Susanne Tøttenborg (Seniorkonsulent, Kræftens Bekæmpelse), Signe Frese (CSR chef, Coop), Louis Honoré (kom. chef, Bryggeriforeningen), Carsten Kure (marketingchef, Meny) & Puk Holm (chefkonsulent, L&F).
Producenter der fortæller om deres sunde successer: Carsten Kure (Marketingchef, Meny) Annette Spanggaard (Public Affairs, Communication and CSR Director, Coca Cola), Jan Paul (Brygmester, Svaneke Bryghus), Morten Boye (Marketing direktør, Arla), Mette Færch (Vice President, Danish Crown) og Maria Gervig (Kommerciel direktør, 7-Eleven).
Moderator: Anne Glad
17. juni 2022
VIS FLERE
VIS FÆRRE
DELTAGERE
Annette Spanggaard
Public Affairs, communication and CSR director
Coca Cola
Susanne Tøttenborg
Seniorkonsulent
Kræftens Bekæmpelse
Signe Didde Frese
CSR chef
Coop
Louis Honoré
Kommunikationschef
Bryggeriforeningen
Jan Paul
Brygmester
Svaneke Bryghus
Morten Boye
Marketing Direktør
Arla
Mette Schacht Færch
Vice President
Danish Crown
Maria Gervig
Kommerciel Direktør
7-Eleven
Carsten Kure
Marketingchef
Meny
Puk Holm
Chefkonsulent
Landbrug & Fødevarer
Anne Glad
Moderator
.