Search

Er en lokal fødevarefortælling noget der batter?

Gourmet Bornholm

Debat - Fødevarer og madkultur - Vækst, erhverv og beskæftigelse


Vi tager temperaturen på den bornholmske fødevarefortælling, og drøfter hvordan den bruges i turismesammenhæng og i den generelle markedsføring af Bornholm. Skaber bornholmske fødevarer genklang i resten af landet? Og bliver værdien af en fødevarefortælling udnyttet til fulde? I panellet møde du både turismeeksperter og lokale fødevareproducenter.

Eventdetaljer

Sprog: Dansk
Underholdningsevent: Nej
Tegnsprogstolkes: Nej
Teleslynge: Nej

18. juni 2022

18. juni 2022 15:00 - 15:45

Er en lokal fødevarefortælling noget der batter?

Color

E14 - Turismeministeriet

TILFØJ TIL MIT PROGRAM  

"FJERN FRA MIT PROGRAM"  

VIS FLERE  

VIS FÆRRE  


DELTAGERE

Maria Gervig

Kommerciel Direktør

7-Eleven

Malene Rossil

Stifter og brygger

Bornholm Kombucha by Nordic Fermentation

Jonas Bohn

Ejer og isproducent

Bornholms Ismejeri

Christa Lodahl

Erhvervschef

Business Center Bornholm

Helle Mogensen

Presseansvarlig

Destination Bornholm

Eva Thybo

Fundraising & Relationship manager

VisitDenmark


Eventdetaljer

Sprog: Dansk
Underholdningsevent: Nej
Tegnsprogstolkes: Nej
Teleslynge: Nej