Search

Fra kokkeelev til bæredygtigheds-influencer

2030beyond Udenrigsministeriet

Debat - Andet


Fødevareproduktionen globalt er et af de områder, hvor vi skal gøre det bedre for at nå verdensmålene. Produktionen belaster klimaet og presser naturen, for meget madspild, ulighed i tilgængeligheden af fødevarer skaber sult og hungersnød i nogle dele af verden og livsstilssygdomme i andre. Samtidig har vi i Danmark unikke muligheder for at skabe en positiv forandring. Vores hotel- og restaurationsbranche er gået foran med Ny Nordisk mad, der er baseret på lokale årstidsvarer. Til at drøfte disse udfordringer og præsentere håb og visioner for fremtiden har vi sat tre “influencers” stævne, Rasmus Prehn, Anne Poulsen og Tobias Simonsen. De skal møde nogle af fremtidens “influencers”; kokkeelever fra tre skoler (FGU Hovedstaden, FGU Midt og Østsjælland, Hotel og Restaurantskolen i København), som vil præsentere dem for smagsprøver på fremtidens bæredygtige fødevarer, og fortælle dem, hvilke udfordringer og håb de har for fødevarebranchen og gastronomi i fremtiden.

Eventdetaljer

Sprog: Dansk
Underholdningsevent: Nej
Tegnsprogstolkes: Nej
Teleslynge: Nej

18. juni 2022

18. juni 2022 10:00 - 10:45

Fra kokkeelev til bæredygtigheds-influencer

Color

A1 - Verdensmålenes Telt

TILFØJ TIL MIT PROGRAM  

"FJERN FRA MIT PROGRAM"  

VIS FLERE  

VIS FÆRRE  


DELTAGERE

Jonas Cronqvist

Stifter af nOmy

nOmy Group

Tobias Simonsen

Ungeminister

Coop Danmark

Rasmus Prehn

Fødevareminister

FVM

Anne Poulsen

Director

World Food Programme Nordics Office


Eventdetaljer

Sprog: Dansk
Underholdningsevent: Nej
Tegnsprogstolkes: Nej
Teleslynge: Nej