Search

Smag på forskningen

SDU Aalborg Universitet - AAU Ingeniørforeningen, IDA AU Engineering DTU Engineer the Future

Debat - Uddannelse og forskning - Fødevarer og madkultur


Hvad sker der når ingeniører kokkerer og skal finde ud af, hvad vi skal leve af i fremtiden? Det handler selvfølgelig om bæredygtighed. Om fornuftig udnyttelse af naturens ressourcer, så vi kan brødføde verdens voksende befolkning. Der vil være smagsprøver, fx. øl brygget på gammelt brød og andre utraditionelle råstoffer, bælgfrugter samt andre overraskende lækkerier.

Eventdetaljer

Sprog: Dansk
Underholdningsevent: Nej
Tegnsprogstolkes: Nej
Teleslynge: Nej

18. juni 2022

18. juni 2022 17:25 - 18:10

Smag på forskningen

Color

C24 - Engineer the Future #Techteltet

TILFØJ TIL MIT PROGRAM  

"FJERN FRA MIT PROGRAM"  

VIS FLERE  

VIS FÆRRE  


DELTAGERE

Jens Laurids Sørensen

Lektor

Aalborg Universitet

Preben Bøje Hansen

Brygmester

DTU

Ulla Kidmose

Lektor

AU Food, Faculty of Technical Sciences, Aarhus Universitet

Cecilie Engvang Lund

Co-Founder & CTO

Tempty Foods

Lars Ditlev Mørck Ottosen

Institutleder

Institut for Bio- og Kemiteknologi, Faculty of Technical Sciences, Aarhus Universitet


Eventdetaljer

Sprog: Dansk
Underholdningsevent: Nej
Tegnsprogstolkes: Nej
Teleslynge: Nej