Search

Fremtidens fyraftensøl og fredagsslik er grøn – eller er det

Viegand Maagøe, Bright, Business Lolland-Falster

Debat - Klima, miljø og energi


En række bryggerier, slik- og chokoladeproducenter har omlagt deres produktion, så øl, lakrids, og chokoladeskildpadder fremover bliver produceret på grøn strøm. Men betyder det noget, når vi vælger fredagsslik eller går i baren? Er vi overhovedet klimabevidste, når vi skal nyde en stille pils eller mætte den søde tand? Eller kan producenterne skabe flere klimabevidste forbrugere ved at omstille til en grønnere produktion? Moderator: Klaus Ulrik Mortensen

Eventdetaljer

16. juni 2023

VIS FLERE  

VIS FÆRRE  


Deltagere

Leif Nielsen

Branchedirektør

DI Fødevarer

Søren Eriksen

CEO

Viegand Maagøe A/S

Jonas Engberg

Klimachef

Coop Danmark

Steen Jespersen

Direktør

Svaneke Bryghus

Line Aagaard

Head of Sustainability

Arla


Eventdetaljer