Fremtidens fyraftensøl og fredagsslik er grøn – eller er det
Viegand Maagøe, Bright, Business Lolland-Falster
Debat - Klima, miljø og energi
En række bryggerier, slik- og chokoladeproducenter har omlagt deres produktion, så øl, lakrids, og chokoladeskildpadder fremover bliver produceret på grøn strøm. Men betyder det noget, når vi vælger fredagsslik eller går i baren? Er vi overhovedet klimabevidste, når vi skal nyde en stille pils eller mætte den søde tand? Eller kan producenterne skabe flere klimabevidste forbrugere ved at omstille til en grønnere produktion?
Moderator: Klaus Ulrik Mortensen
16. juni 2023
VIS FLERE
VIS FÆRRE
Deltagere
Leif Nielsen
Branchedirektør
DI Fødevarer
Søren Eriksen
CEO
Viegand Maagøe A/S
Jonas Engberg
Klimachef
Coop Danmark
Steen Jespersen
Direktør
Svaneke Bryghus
Line Aagaard
Head of Sustainability
Arla