Sammen mod madspild og klimaforandringer
Stop Spild Af Mad
Dansk Facilities Management
Debat - Klima, miljø, natur og energi - Fødevarer og madkultur
Mindre madspild er den nemmeste indsats i klimakampen. Desværre er Danmarks madspild stigende og de seneste målinger viser, at hele Danmarks totale årlige madspild måler svimlende 873.014 tons, svarende til knap 4 % af Danmarks samlede CO2-udledning. Kampen mod madspild er stået på i snart 16 år og for nyligt har regeringen lanceret Danmarks første nationale madspildsstrategi.
Hvad gør de forskellige toneangivende aktører i kampen mod madspild? Og kan vi nå FN’s Verdensmål om at halvere Danmarks madspild inden 2030?
Hvad der kan måles, kan også mindskes - derfor er standardiseret måling af madspild en del af de vigtige redskaber i værktøjskassen. Danmarks førende toppolitikere, virksomheder og aktører indenfor området giver deres bud på hvordan vi kommer madspild til livs i en dynamisk paneldebat.
14. juni 2024
14. juni 2024 14:00 - 15:00
Sammen mod madspild og klimaforandringer
F18 - Scenen for Samfundsansvar -ESG
VIS FLERE
VIS FÆRRE
Deltagere
John Wagner
Bestyrelsesmedlem
Madkulturen, VANA og KFI
Helle Lohmann Rasmussen
Direktør
Dansk Facilities Management
Selina Juul
Stifter og Bestyrelsesformand
Stop Spild af Mad
Ronny Saul
CEO og Ejer
Jespers Torvekøkken
Per Ørum
Moderator
Ørum Advice