Frivillig på Folkemødet

Som frivillig er du en del af det crew, der står bag Folkemødet.

Opgaver er mange, især under afviklingen af Folkemødet. Vi har brug for folk, der kan organisere, der har lyst til at se, hvordan en festival bliver opbygget på få dage, som er dygtige til kommunikation, vant til at stå i bar eller cafe, klar på at hjælpe de mange gæster i vores Info-container og meget mere.

Tilmelding:
Tilmelding som frivillig til Folkemødet 2017 åbner i marts. Mere info følger. 

Indsats:
Indsatstimer er det antal timer, som du hjælper Folkemødet.
Opbygning/nedtagning af Folkemødet: 20 timer
Under Folkemødet: 16-20 timer

Transport:
Folkemødet sørger for transport København-Allinge tur/retur.
Frivillige , der skal arbejde med opbygning/nedtagning af Folkemødet, ankommer til Allinge mandag d. 12.juni og rejser retur igen søndag d. 18. Juni.
Frivillige, der skal arbejde under Folkemødet, ankommer til Allinge onsdag d. 14. Juni og rejser retur igen søndag d. 18. Juni.
Lokale bornholmere modtager et buskort til at komme tur/retur fra hjemmet til Allinge.

Overnatning:
Primitiv overnatning centralt i Allinge. Mere info følger.

Forplejning:
Folkemødet sørger for morgenmad samt forplejning i forbindelse med dine vagter.

Vagter:
Når du logger ind i vores system første gang, vælger du dit team. Ønsker du at have vagter sammen med en ven, skal i koordinere jeres tilmelding, så I kommer på samme team.
Vagtplaner vil være tilgængelige medio maj 2017.

At være frivillige på Folkemødet:
Når du er frivillig på Folkemødet, så får du noget til CV'et, mulighed for at høre spændende debatter og mulighed for at udvide dit netværk både fagligt og personligt.
At være frivillig på Folkemødet handler også om at være en del af et fælleskab. Som frivillig på Folkemødet vil du opleve, at vi spiser middag sammen, drikker fyraftensøl og sidder sammen til morgenmad hver morgen, inden vi skal ud på vores vagter.