Search

BLIV FRIVILLIG

Drømmer du om at blive en del af et unikt fællesskab i demokratiets tjeneste, så bliv frivillig på Folkemødet!


Intet Folkemøde uden frivillige

Hvert år deltager engagerede frivillige fra hele landet når vi skaber hele Danmarks demokratifest. Her bidrager alle med at styrke vores demokrati og skabe de bedste rammer for den vigtige demokratiske samtale der foregår på Folkemødet. Og vi kunne ikke gøre det uden vores frivillige.

I år vender Folkemødet tilbage i fuld form. Det vil sige et Folkemøde som vi kender det, med masser af aktiviteter, gæster og fantastiske frivillige. Der er åbent for tilmelding til at blive frivillig på Folkemødet 2022.

Vi glæder os til at skabe Folkemødet sammen med jer!

Hvad laver man som frivillig på Folkemødet?

Opgaverne er mange og varierede, ligesom vores frivillige. De mange arrangører skal serviceres. Tusindvis af gæster skal guides rundt på pladsen eller have serveret mad og drikke. Der skal indsamles viden undervejs. Og meget, meget mere.

Udover at hjælpe til med at skabe Folkemødet, bliver man som frivillig også del af et fantastisk fællesskab de frivillige i mellem. F.eks. samles vi og lærer hinanden at kende i vores frivillig-område, Volunteer Village. En hyggelig "lejr" på festivalpladsen med lounge møbler, egen bar og smuk udsigt over Østersøen.

Vi har også brug for hjælp udover folkemødedagene

Det største arbejde ligger selvfølgelig i uge 24, hvor vi holder Folkemøde. Men vi har både brug for hjælp før og efter festivalen, og også på andre tider af året. Så tag gerne fat i os for at høre mere om muligheder for at bidrage hele året rundt.

Kost og logi

Vi sørger selvfølgelig for kost og logi under folkemødet. 

Der vil være fuld forplejning under Folkemødet. Vi spiser i Nordlandshallen, og der vil være både vegetariske og veganske muligheder.

Overnatning

Som frivillig har du tre muligheder for overnatning under Folkemødet.

  1. Du kan sove på Kongeskærskolen med en hel flok andre frivillige. Her overnatter man i skolens klasselokaler og gymnastiksal.

  2. Du kan selv tage telt med og få en gratis teltplads på Ungdomscampen (du behøver ikke identificere dig som ung).

  3. Du kan selv sørge for overnatning (f.eks. med venner, dit eget sommerhus eller hvis du allerede bor på Bornholm).

 

Transport 

Transporten bliver i år med Bornholmerbussen. Afgang er onsdag den 15. juni - med bussen fra København enten kl. 12:35 eller kl. 14:35. Transporten hjem fra Rønne bliver søndag den 19. juni enten kl. 08:30 eller kl. 16:30.
Vi sørger selvfølgelig også for transport til og fra Rønne. 

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Folkemødets frivillignyhedsbrev og hold dig opdateret på Folkemødet og de andre spændende aktiviteter vi planlægger.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

Kontakt os

Har du problemer med at ansøge eller yderligere spørgsmål, hører vi altid gerne fra dig.
Du kan kontakte os på frivillig@folkemoedet.dk.