Search

BLIV FRIVILLIG

Drømmer du om at blive en del af et unikt fællesskab i demokratiets tjeneste, så bliv frivillig på Folkemødet!

Intet Folkemøde uden frivillige

Hvert år deltager engagerede frivillige fra hele landet når vi skaber hele Danmarks demokratifest. Her bidrager alle med at styrke vores demokrati og skabe de bedste rammer for den vigtige demokratiske samtale der foregår på Folkemødet. Og vi kunne ikke gøre det uden vores frivillige.

I år bliver Folkemødet anderledes og det har naturligvis også betydning for vores frivillige. Fremfor at melde sig direkte på én specifik opgave og derfra være sikret plads, beder vi jer alle om at ansøge om deltagelse ud fra nogle overordnede grupperinger af opgaver. I kan læse mere om de forskellige opgaver her. Herefter står I på venteliste frem til den 15. april, hvor vi endeligt skalerer Folkemødet 2021. Hurtigst muligt efter den 15. april får I direkte besked om vi kan invitere jer med til Allinge.

Det er også muligt at komme på fortsat venteliste efter den 15. april, hvis man er interesseret i dette. Det betyder at vi kan invitere jer med senere, hvis der måtte være afbud eller yderligere opblødning af myndighedsrestriktioner.

 

Vil du gerne være frivillig på Folkemødet? Så tilmeld dig her:

frivillig.folkemoedet.dk

Hvad laver man som frivillig på Folkemødet?

Opgaverne er mange og varierede, ligesom vores frivillige. De mange arrangører skal serviceres. Tusindvis af gæster skal guides rundt på pladsen eller have serveret mad og drikke. Der skal indsamles viden undervejs. Og meget, meget mere.

Udover at hjælpe til med at skabe Folkemødet, bliver man som frivillig også del af et fantastisk fællesskab de frivillige i mellem. F.eks. samles vi og lærer hinanden at kende i vores frivillig-område, Volunteer Village. En hyggelig "lejr" på festivalpladsen med lounge møbler, egen bar og smuk udsigt over Østersøen.

Rejse, kost og logi

Vi sørger selvfølgelig for mad og drikke under folkemødet. Bor du ikke på Bornholm, hjælper vi også med gratis transport fra København til Allinge og retur igen samt overnatning. Vi drager mod Bornholm dagen før Folkemødet (onsdag den 16. juni) fra København med bus over Sverige og færge. Hjemturen er søndag samme vej, når Folkemødet er slut.

Vi har også brug for hjælp udover folkemødedagene

Det største arbejde ligger selvfølgelig i uge 24, hvor vi holder Folkemøde. Men vi har både brug for hjælp før og efter festivalen, og også på andre tider af året. Så tag gerne fat i os for at høre mere om muligheder for at bidrage hele året rundt.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig Folkemødets frivillignyhedsbrev og hold dig opdateret på Folkemødet og de andre spændende aktiviteter vi planlægger.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

Kontakt os

Har du problemer med at ansøge eller yderligere spørgsmål, hører vi altid gerne fra dig.
Du kan kontakte os på frivillig@folkemoedet.dk eller på telefon +45 6118 4658 mellem kl. 10-14 alle hverdage.