Search

BLIV FRIVILLIG

Drømmer du om at blive en del af et unikt fællesskab i demokratiets tjeneste, så bliv frivillig på Folkemødet!


Intet Folkemøde uden frivillige - tilmeld dig nu

Intet Folkemøde uden frivillige. Hvert år deltager engagerede frivillige fra hele landet, når vi skaber Danmarks største demokratifest. Her bidrager alle med at styrke vores demokrati og skabe de bedste rammer for den vigtige demokratiske samtale, der foregår på Folkemødet. Vi ville ikke være i stand til at stable hele Danmarks demokratifestival på benene uden hjælp fra de mange dedikerede og dygtige frivillige.

I år afholdes Folkemødet den 15.-17. juni.

Nu kan du tilmelde dig som frivillig. Det gør du ved klikke her: Frivillig på Folkemødet 2023

 

Hvad kan man lave som frivillig?
Vores engagerede frivillige hjælper til med mange forskellige opgaver. Både før, under og efter Folkemødet. Læs mere om de forskellige frivillighold her.

Hvad laver man som frivillig på Folkemødet?

Opgaverne er mange og varierede, ligesom vores frivillige. Der findes mange forskellige hold, som man kan blive en del af. Alt fra miljøguider som sikrer en ren og bæredygtig festival, til barcrew som sørger for festen. 

Udover at hjælpe til med at skabe Folkemødet, bliver man som frivillig også en del af et fantastisk fællesskab frivillige i mellem. 

Vi har også brug for hjælp før og efter Folkemødet

Det største arbejde ligger selvfølgelig i uge 24, hvor vi afholder Folkemødet. Men vi har både brug for hjælp før og efter festivalen, og også på andre tider af året. Så tag gerne fat i os for at høre mere om mulighederne for at bidrage hele året rundt. Du finder kontaktinformationer herunder. 

Kost og logi

Vi sørger selvfølgelig for kost og logi under folkemødet. Vi spiser i Nordlandshallen sammen med resten af holdet bag Folkemødet.

Overnatning

Som frivillig har du tre muligheder for overnatning under Folkemødet.

  1. Du kan sove på Kongeskærskolen med en hel flok andre frivillige. Her overnatter man i skolens klasselokaler og gymnastiksal - med mulighed for kønsfordeling.

  2. Du kan selv tage telt med og få en gratis teltplads på Ungdomscampen (du behøver ikke identificere dig som ung!).

  3. Du kan selv sørge for overnatning (f.eks. med venner, dit eget sommerhus eller hvis du allerede bor på Bornholm).

 

Transport 

Vi sørger for transport fra København til/fra Allinge. Frivilligtransporten til Folkemødet 2023 bliver fra København onsdag den 14. juni, med hjemrejse søndag den 18. juni. I år har vi booket bus direkte fra København til Allinge og retur - kun til jer frivillige.

Mere information kommer tættere på Folkemødet.

Kontakt os

Har du problemer med at ansøge eller yderligere spørgsmål, hører vi altid gerne fra dig.
Du kan kontakte os på frivillig@folkemoedet.dk.