Vis menu

Folkemødet har fundet sin kommunikations- og programchef

Det bliver en erfaren medieprofil, der fremover skal stå i spidsen for Folkemødets kommunikation og program. Foreningen Folkemødet har ansat tidligere redaktør Katrine Nielsen som ny kommunikations- og programchef.

"Jeg er utroligt glad for, at det er lykkedes os at tiltrække en kapacitet som Katrine Nielsen," siger Folkemødets direktør Mads Akselbo Holm.


"Katrine har et skarpt blik for Folkemødets arrangører og mange interessenter, og den forståelse er helt afgørende for, at vi fortsat kan udvikle Folkemødets indhold – ikke kun i uge 24, men hele året rundt. Samtidig er Katrines kommunikative erfaring tung og 'second to none'."


Katrine Nielsen er uddannet journalist og har været redaktør på bl.a. Politiken, Kristeligt Dagblad og Ugebrevet Mandag Morgen. Hun kommer senest fra en stilling som kommunikationschef i Dansk Sygeplejeråd og har bl.a. også været kommunikationschef på Dansk-egyptisk Dialoginstitut i Kairo.


"Jeg er stor fan af Folkemødet og det bliver en fantastisk spændende udfordring at få lov til at være med til at videreudvikle det, sådan at vi på en gang passer på - og fornyer - den store succes. Folkemødet har allerede sprængt rammerne for den demokratiske debat i Danmark, og det skal vi blive ved med," siger Katrine Nielsen om sit nye job.


Katrine Nielsen er gift og bor i Dragør. Hun tiltræder stillingen i Allinge den 1. december, og er nu igang med at finde et ekstra hjem på Bornholm.


"Jeg er kommet her gennem årene, både om sommeren som gæst på Folkemødet og året igennem hos gode bornholmske venner. Nu skal jeg lære øen at kende på en anden måde og det ser jeg meget frem til.
Bornholm er skøn og helt sin egen," siger hun.