Vis menu

John F. Kennedys ikoniske tale og The Savage Rose på Folkemødet

Folkemødet løfter nu sløret for dele af aftenunderholdningen på Folkemødets Hovedscene. Folkemødets aftenunderholdning åbner torsdag med Østre Gasværk Teater og John F. Kennedys ikoniske tale fra Berlin og lørdag aften spiller The Savage Rose solen ned over Allinge.

”Ich bin ein Berliner”

Østre Gasværk Teater åbner aftenunderholdningen torsdag aften på Folkemødets Hovedscene med John F. Kennedys berømte Berlin-tale. Talen bliver holdt af skuespilleren Caspar Phillipson, som ikke blot ligner den kendte præsident, men han holder også talen præcis som Kennedy. Det er også af denne årsag, at Caspar på mandag den 29. maj er inviteret til at holde selv samme tale på Berlin Rådhus i anledning af JFK’s 100 års fødselsdag.


”Vi er først og fremmest meget glade for, at vi har fået det store ansvar, at stå for åbningen af aftenunderholdningen på Folkemødets Hovedscene. Vi har flere interessante indslag planlagt, men jeg er glad for, at vi nu kan offentliggøre, at vi har fået Caspar Phillipson til at holde den kendte Berlin-tale. Caspar Phillipson er ikke blot et dansk fænomen, men har international berømmelse og blandt andet fået en rolle i filmen ”Jackie”. Det glæder mig derfor også utrolig meget, at Caspar har sagt ja til at deltage i årets Folkemøde”, udtaler Pia Jette Hansen, direktør, Østre Gasværk Teater.

The Savage Rose sætter flot punktum for Folkemødet

Det er ofte blevet efterlyst, at Folkemødet danner ramme for flere fælles oplevelser, som kan samle det stadig større publikum, som deltager i Allinge. Oplevelser, der vel at mærke er tilgængelige for alle. Det har fået den nye forening bag Folkemødet til at handle.


I år inviterer Foreningen Folkemødet derfor til gratis aftenunderholdning hver aften, og kulminationen på dette nye tiltag bliver The Savage Rose, der lørdag aften kl. 22.00 går på scenen og giver koncert.


”Jeg er utrolig tilfreds med, at det har været muligt at få The Savage Rose til at spille på Folkemødets sidste aften. Et af mine helt klare mål for Folkemødet har været, at alle har et sted at tage hen og afslutte en lang og spændende dag med en fælles fest, hvor alle er inviteret. The Savage Rose er et af de helt store danske kulturklenodier, som alle danskere kender. Derfor er jeg også enormt glad for, at det er lykkedes at få dem med på årets Folkemøde”, udtaler direktør for Foreningen Folkemødet, Mads Akselbo Holm.