Vis menu

Folkemødets sidste aften lukker med et brag af en fest

Når Folkemødet i år holder afslutningsfest på hovedscenen er det med fællessang fra Højskolerne, og musiker Sigurd Barrett samt gæster fra alle de politiske partier.

Hovedscene bliver i år spækket med gode oplevelser. Til at afslutte dette års Folkemøde bliver underholdningen lørdag aften skudt i gang med fællessang fra Højskolerne, Sigurd Barrett, og politikere fra alle partier, som hver leverer en sang.


”Det har været vigtigt for Foreningen Folkemødet at skabe et fælles sted, hvor deltagerne på Folkemødet hver aften kan mødes og feste sammen. Med aftenunderholdningen forsøger vi at tilbyde et alternativ til de private fester, som foregår under Folkemødet, med spændende underholdning, som blandt andet inkluderer Højskolerne og Sigurd Barretts fællessang.” udtaler direktør for Foreningen Folkemødet, Mads Akselbo Holm.


Højskolerne har i flere år holdt deres arrangement ”Din politiske sang” på Folkemødet, hvor en række sangværter præsenterer og opfører sange, der kommenterer på aktuelle politiske og samfundsmæssige spørgsmål. I år har Højskolerne sagt ja til at flytte deres arrangement til Folkemødets Hovedscene på Cirkuspladsen, så flere kan tage del i fællessangen.  Musiker Sigurd Barrett akkommoderer under hele arrangementet:


”Fællessang er en måde at styrke fællesskabet og demokratiet på. Derfor er jeg også rigtig glad for, at vi har fået mulighed for at flytte vores arrangement ”Din politiske sang” fra Højskolernes Folkekøkken til Folkemødets hovedscene, så hele Folkemødet kan samles om fællessangen. Vi glæder os til at høre politikere fra alle partier præsentere deres sange og ikke mindst til at opleve et hav af glade og syngende folk i kor på Cirkuspladsen. Og med Sigurd Barrett bag klaveret er jeg sikker på, at det bliver en succes,” udtaler kommunikationschef for Folkehøjskolernes Forening, Jakob Bonde Rasmussen.