Rufus Gifford gæster Folkemødet

Foreningen Folkemødet har allerede løftet sløret for flere interessante gæster, som skal optræde til Folkemødets aftenunderholdning. Nu kan Foreningen offentliggøre, at den tidligere amerikanske ambassadør, Rufus Gifford, holder tale på Folkemødets Hovedscene lørdag aften.

Direktør for Foreningen Folkemødet, Mads Akselbo Holm glæder sig over at kunne præsentere Rufus Gifford på årets Folkemøde:

”Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes at få Rufus Gifford til at tage den lange vej til Allinge, og dermed være med til at starte det, der forhåbentlig bliver en tilbagevendende tradition med prominente gæster, der holder festtale lørdag aften på Hovedscenen”.

Den tidligere amerikanske ambassadør, Rufus Gifford, glæder sig til at besøge Folkemødet igen i år:

“As Ambassador, the one event each year that I would look forward to more than any other was Folkemødet. When you can wander down the street and run into your Prime Minister, a CEO, a thought leader, a top journalist or simply another citizen and engage each of them in a conversation or a debate, that is the best of a democracy and also somehow uniquely Danish. I am thrilled to be back again this year participating in many speeches and debates as a private citizen and I look forward to coming back for many years to come."