Vis menu

Det bliver billigere at være med på Folkemødet 2018

Foreningen Folkemødet sænker priserne og skærer i gennemsnit 10 procent på både teltleje, el og lyd. Det er første skridt på vejen til at gøre det billigere at være arrangør på Folkemødet, siger direktør Mads Holm. 

Det bliver i år en pæn bid billigere at have en stadeplads på Folkemødet på Bornholm. I 2018 står Foreningen Folkemødet for første gang selv for udlejning af telte, el og lydanlæg, og det giver mulighed for at skrue ned for priserne.


”Vi har stort fokus på en ansvarlig prispolitik, og derfor har vi over det seneste år gået vores priser grundigt igennem, genforhandlet kontrakter med vores leverandører og hjemtaget en række opgaver. Det er det arbejde, vi i dag præsenterer det første resultat af,”
 siger Foreningen Folkemødets direktør Mads Holm.


”I gennemsnit skærer vi 10 procent af priserne på telte, lyd og el her inden Folkemødet 2018, og det er jeg meget tilfreds med. Samtidig er det intentionen, at vi over de kommende år vil fastholde det fokus og blive ved at optimere og udvikle, så vi skaber det bedst mulige Folkemøde,”
 fortsætter han.


Foreningen Folkemødet går forrest
Prisniveauet på Folkemødet har jævnligt skabt debat, og ifølge Mads Holm er det nye skridt udtryk for, at Foreningen Folkemødet deler den bekymring:


”Folkemødet er på meget kort tid blevet enormt populært og det er med til at skrue priserne i vejret. Den udvikling skal vi passe på, og det har været magtpåliggende for bestyrelsen i Foreningen Folkemødet, at vi værner om Folkemødet ved at gå forrest i vores egen prissætning.”


”Det skal da ikke være nogen hemmelighed, at vi ønsker at vise vejen for alle dem, der har et ansvar for at holde priserne på bl.a. overnatning, mad og andre bidrag til Folkemødet på et fornuftigt niveau. Det er i vores optik i strid med Folkemøde-ånden, hvis det er pengepungen, der bestemmer, om man kan deltage i demokratiet,”
siger Mads Holm, der understreger, at prisreguleringen på teltene mv. kun er første skridt.


De nye priser for teltleje, lyd og el træder i kraft, når arrangørerne på onsdag bliver tildelt deres pladser på Folkemødet 2018 og tager hul på næste etape i forberedelserne: design af deres stadepladser.