Vis menu

DAT bliver ny hovedsponsor for Folkemødet

Danish Air Transport ønsker at engagere sig i det bornholmske lokalsamfund og overtager rollen som hovedsponsor for Folkemødet i Allinge efter Færgen. Foreningen Folkemødet ser frem til samarbejdet.

Hvert år mødes hele Danmark på Bornholm til dialog og debat i den hyggelige og uformelle sommerramme, som Folkemødet i Allinge er. I år bliver øens største flytransportør, DAT, hovedsponsor for begivenheden.


”Vi flyver deltagere til Folkemødet fra hele Danmark, og derfor har vi ønsket at støtte op om den store begivenhed, som hver sommer samler danskerne til debat på Bornholm,”
siger Jesper Rungholm, CEO i DAT og tilføjer:


”Vores støtte til øens største begivenhed er udtryk for, at vi er rodfæstet i det bornholmske lokalsamfund og også ønsker at manifestere det tilhørsforhold ved at engagere os i de vigtigste aktiviteter i lokalsamfundet.”

Og aftalen glæder Foreningen Folkemødets direktør, Mads Holm.

”Vi har haft et fremragende samarbejde med Færgen, og det er en stor glæde for os, at DAT nu tager over, hvor Færgen har været nødt til at slippe. Det er vigtigt for os at have stærke relationer til de transportører, der er så afgørende for, at vores gæster kan komme til Folkemødet. Så jeg meget tilfreds med aftalen og ser frem til et frugtbart samarbejde med DAT,” siger Mads Holm.