Vis menu

Magtens Korridorer, VM-fodbold og Open Air-dansefest

Folkemødets aftenprogram på Hovedscenen bliver stort og med noget for alle, lover Foreningen Folkemødet. Folkemødegæsterne får både fest, film, debat og fodbold.

Når Folkemødet 2018 går i luften i Allinge om fire uger, bliver det med ekstra kul på det fælles aftenprogram, som gæsterne sidste år tog til sig som en stor succes. Det lover Folkemødets program- og kommunikationschef Katrine Nielsen.

”De stemningsfulde aftener med fest og fællesskab på Hovedscenen er kommet for at blive. I år er der fælles aftenprogram på Folkemødets Hovedscene hver aften fra kl. 19.30, når dagens sidste partileder har talt,” siger hun.


Magtens Korridorer og fodboldfest
Folkemødet rammes i år af VM i fodbold, når Danmark spiller mod Peru lørdag aften.

”Det har ikke så meget med politik og samfund at gøre, men det bærer vi over med. Sådan en aften er også bare fællesskab for fuld udblæsning,” siger Katrine Nielsen.

Det musikalske hovednavn er i år lagt fredag aften og bliver bandet Magtens Korridorer med den karismatiske Johan Olsen i forgrunden.

”Det er en klassiker på den danske rock-scene – poetisk guitarrock med en masse på hjerte, som klæder Folkemødet rigtig flot. Vi glæder os meget til at give scenen til Magtens Korridorer fredag aften,” siger programchefen.


Dansefilm for nostalgikere
Torsdag aften slutter også med musik, men denne gang på film, når Cinemateket og Folkemødet sammen præsenterer bandet Talking Heads’ danseglade koncertfilm ”Stop Making Sense”, som er blevet kaldt ’verdens bedste koncertfilm’.

”Der inviterer vi til Open Air, så tag et tæppe i tasken og en ven under armen og nyd en hyggelig sommeraften på Folkemødet i Allinge,” lyder invitationen fra Katrine Nielsen.

Aftenprogram på Hovedscenen Folkemødet 2018

Torsdag 14. juni kl. 19.30 – 22.30

Zetland Live. Journalistisk sceneshow med overraskelser fra den digitale avis Zetland.

Open Air Dansefest. Folkemødet og Cinemateket præsenterer 
’Stop Making Sense’ – den danseglade koncertfilm med Talking Heads.


Fredag 15. juni kl. 19.30 – 24.00

Clement med gæster. Skarpt politisk live-talkshow med Clement Kjersgaard. Her er ingen bløde sofaer eller kære mor, når Clements modige gæster går på Hovedscenen.

Koncert med Magtens Korridorer. En poetisk og hårdtslående klassiker på den danske rock-scene.


Lørdag 16. juni kl. 17.30 – 24.00

VM-fodbold Danmark-Peru. Slip din indre klaphat fri og se Danmarks kamp på Folkemødets storskærm. Folkemødet i samarbejde med TV2 og DBU inviterer til fodboldfest med optaktshow fra kl. 17.30.

DJ Waqar holder hof. Uanset om vi vinder eller taber, har Waqar Qayum lovet at sætte gang i festen, når han efter fodboldkampen leverer fire timers DJ-set med gæster.