Vis menu

Folkemødet slutter med kæmpe morgenmad

På Folkemødets sidste dag sættes alle sejl til, når Cirkuspladsen i Allinge omdannes til et kæmpe fælles morgenbord. Vær med, når komikeren Andreas Bo evaluerer Folkemødet på Hovedscenen.

Der er garanti for sprød skorpe, når Folkemødet og de politiske partier i samarbejde med BL- Danmarks Almene Boliger inviterer til ”Morgenmad med bid i”. På scenen underholder den skarpe satiriker Andreas Bo nemlig og sørger for, at der også bliver politisk kant i afskeden med Folkemødet 2018.

”Vi dækker op til mindst 1500 gæster på Cirkuspladsen og omdanner hjertet af Folkemødet til et stort fælles morgenbord. Selvfølgelig bliver det med strålende sol og fællessang, når vi fejrer fællesskabet og sender Folkemødet 2018 godt afsted,” siger Folkemødets kommunikations- og programchef Katrine Nielsen.


Andreas Bo sørger for vid og bid
Folketingets partier er medværter for det store arrangement og vil være repræsenteret af nogle af deres folketingspolitikere.

Og fra scenen bidrager Andreas Bo også med politisk ”bid”, når han evaluerer Folkemødet 2018.


Dialogprisen uddeles
Under morgenmaden bliver det også afsløret, hvem der bliver den uofficielle danmarksmester i dialog og kunsten af være en lyttende politiker. Folkemødets formand Michael Valentin offentliggør vinderen af Dialogprisen 2018, som er blevet en institution på Folkemødet.


Stor bornholmerdag
Søndagen er traditionelt en stor besøgsdag for bornholmerne på Folkemødet. De foregående år har mellem 6000 og 10.000 bornholmere lagt vejen omkring demokratifestivalen i Allinge netop om søndagen.

I år vil de opleve, at begivenhederne primært er koncentreret omkring Cirkuspladsen på Folkemødets sidste dag. Men der er til gengæld også masser at opleve, for teltene byder på over 30 events i timen.

Kl. 11-12 er der igen optræden på Hovedscenen, når Folkemødet hylder de 250 frivillige, der i kulissen knokler for at få arrangementet til at lykkes, og Bornholms borgmester Winni Grosbøll taler ved den officielle afslutning.