Vis menu

Bliv praktikant og sæt dit præg på Folkemødet 2020

Vil du med helt ind i maskinrummet bag Danmarks største Demokratifestival? Vil du have unikke erfaringer på dit CV? Og vil du være med til at præge arbejdet frem mod og under Folkemødet 2020? - Så er det dig, vi leder efter! 

Foreningen Folkemødet søger nu praktikanter, der skal være med til at understøtte og udvikle det arbejde, som allerede er i fuld sving frem mod uge 24, hvor Folkemødet løber af stablen. Vi søger praktikanter til områderne kommunikation, bæredygtighed, forretningsudvikling, produktion, frivillighed, partnerskaber og programudvikling.

Se de forskellige praktikopslag her:

Du vil i din praktik få et unikt indblik i arbejdet, der ligger bag en festival som Folkemødet, og du vil få ansvar, som kan være med til at udvikle dine kompetencer inden for mange forskelligartede områder. Det er en enestående oplevelse at være en del af det team, der i fællesskab knokler forud for- og under selve Folkemødet for at løfte den kæmpe opgave det er at afholde en demokratifestival i en lille havneby på Bornholm. Her er ikke langt fra idé til handling, og du vil blive inddraget i mange processer og få indblik i de mekanismer, der arbejder sammen og på tværs for at løfte de forskellige opgaver.

Under selve Folkemødet er der høj intensitet og tempo. Der er altid plads til grin og et klap på skulderen, og man skal være klar til at løfte mange typer opgaver, store og små, for at få Folkemødet til at lykkes. En praktikplads i og under Folkemødet er en unik oplevelse og mulighed for at opleve dig selv i et arbejdsfællesskab, der giver mange nyttige erfaringer til dit videre studie- og arbejdsliv.

Folkemødesekretariatet består til daglig af ti medarbejdere, der løbende bliver udvidet med flere kollegaer, jo tættere vi kommer på afvikling af Folkemødet i uge 24.