Vis menu

Søg om plads på Folkemødet 2020 - alt du har brug for at vide

Fra på fredag d. 1. november kan du ansøge om plads på Folkemødet 2020. Det gør du - som altid - via Folkemødets Selvbetjening. I denne artikel finder du en opsamling alt, hvad du har brug for at vide for at søge om plads, nye tiltag på Folkemødet 2020, deadlines og meget, meget mere.

Arrangørhåndbogen 2020 er på gaden

Folkemødets arrangørhåndbog er din guide som arrangør på Folkemødet. Arrangørhåndbogen indeholder vejledninger, regler og vilkår samt svar på de spørgsmål, du som arrangør måtte have forud for deltagelse på Folkemødet. Arrangørhåndbogen 2020 er nu opdateret og ligger klar på vores hjemmeside. Du finder den lige her:

Arrangørhåndbogen 2020

Nye tiltag på Folkemødet
Folkemødet udvikler sig altid og hvert år forsøger vi at gøre Folkemødet endnu bedre. Således er der i år en række nye tiltag. Du kan læse meget mere om dem i arrangørhåndbogen, eller få en kort opsummering her:

  • Folkemødet 2020 starter torsdag d. 11. juni kl. 10.00. Vi starter altså tidligere, end vi plejer, hvilket gør det muligt at have flere sammenhængende timer med debatter imellem partiledertalerne på Hovedscenen.
  • Folkemødet 2020 sætter fokus på den demokratiske samtale, hvor vi sætter ekstra fokus på inddragende og innovative events.
  • Al affald fra stade- og bådpladser skal nu afleveres i en af Folkemødets fem miljøstationer.
  • Det er ikke længere tilladt at dele merchandise, handouts, forplejning mv. ud, hvis det indeholder engangsplastik. Det betyder f.eks. ingen bolscher i plastikpapir.
  • Ansøgning om pop-up events foregår efter først-til-mølle princippet via Folkemødets hjemmeside og åbner 1. november.
  • Ansøgning om tid i Civiltinget, Folkemødets scene for små organisationer, foregår nu via Selvbetjening og åbner 1. november. Vi lukker for ansøgninger 31. januar

Du kan også læse mere om de nye tiltag i opsamlingen på Folkemødets kick-off arrangement på Nørrebro teater lige her: Folkemødet 2020 er sparket i gang

Deadlines på Folkemødet 2020
Der er en række vigtige datoer, du som arrangør skal være opmærksom på forud for Folkemødet 2020. Du finder en oversigt over alle deadlines her: Deadlines Folkemødet 2020

Du kan også se programmet for Hovedscenen og tidspunkter for partiledertaler lige her: Partiledertaler på Folkemødet 2020

Folkemødeanalysen 2019 er offentliggjort
Til kick-off arrangementet kunne Foreningen Folkemødet i samarbejde med Operate også præsentere Folkemødeanalysen for 2019. Her kan vi bl.a. nævne, at 59% af deltagerne ved Folkemødet i 2019 var "folket" og 28% af alle deltager deltog på Folkemødet for første gang.

Du finder hele analysen her: Folkemødeanalysen 2019