Vis menu

Tilmeld dig Folkemøde kick-off

Den 22. oktober kl. 15-17 holder Foreningen Folkemødet kick-off på Nørrebro Teater. Her præsenteres resultaterne af Folkemødeanalysen 2019 og Foreningen løfter sløret for nye tiltag på Folkemødet 2020. Ligeledes præsenteres en række deadlines og vigtige datoer.

Traditionen tro holder Foreningen Folkemødet kick-off inden ansøgninger om plads på det kommende Folkemøde åbner. Det foregår som altid på Nørrebro Teater, med oplæg, debat og mulighed for at stille spørgsmål og mingle. I løbet af eftermiddagen præsenteres resultaterne af Folkemødeanalysen 2019 og nye tiltag for Folkemødet 2020. 

Ønsker man at deltage kan man tilmelde sig via dette link:

TILMELDING FOLKEMØDE KICK-OFF 2020

Kick-off-mødet er for alle, men henvender sig særligt til jer som arrangører. Vi håber derfor meget at se jer til mødet, hvor I også har mulighed for at stille spørgsmål til Folkemødesekretariatets medarbejdere samt en række af Folkemødets samarbejdspartnere og leverandører. 

Vil du have plads på Folkemødet 2020?

Hvad end du ønsker at afholde events eller sælge mad til de mange sultne Folkemødegæster, kan du ansøge om plads fra 1. november 2019.
Fra denne dato kan du ansøge om:
• Stadeplads
• Bådplads
• Privat eventsted
• Tider i Folkemødets debattelte
• Pop-up events
• Tid i Civiltinget
• Plads som forplejningsbod
Du ansøger som altid via Folkemødets Selvbetjening.

Inden 1. november udkommer Folkemødets Arrangørhåndbog 2020, hvori du kan læse mere om de forskellige muligheder, deadlines, regler og vilkår m.v.
Bemærk at ansøgning om stade- og bådplads lukker den 15. november 2019.