Vis menu

Del det gode event med os

Har du oplevet et helt særligt event, der styrkede samtalen mellem borger og beslutningstager? Et event der udfordrede de gængse rammer eller bare kunne noget helt specielt? Så er det nu, du skal dele dine oplevelser med os.

På Folkemødet 2020 sætter vi fokus på formatet for den demokratiske samtale. Det gør vi, fordi vi tror på, at rammerne for debatten er nøglen til at mindske afstanden mellem borger og beslutningstager og til at inddrage mange flere i samtalen. Sammen med arrangører og gæster på Folkemødet vil Foreningen Folkemødet skabe nye måder at samtale på og udfordre rammerne for mødet, så vi får færre paneldebatter og mere ægte dialog.

Del dine oplevelser og erfaringer med os

Til det har vi brug for din hjælp! Så hvis du på Folkemødet har oplevet events med anderledes og inkluderende formater, hvor dialogen har været i højsædet, og publikum blev inddraget mere end de sidste fem minutter af debatten, så send gerne en kort tekst til programansvarlig Julie Artke, julie@folkemoedet.dk, med arrangørens navn, nogle ord om hvorfor du synes, eventet fungerede så godt og, om muligt, titlen på eventet. Det kan være et event, du selv har været med til at arrangere, eller et event du oplevede som publikum.

Inspirationsguide i januar

Vi samler alle de forskellige oplevelser og inputs til en inspirationsguide med en række dogmer, der skal inspirere og motivere arrangører og deltagere til at medudvikle og nytænke rammer, formater og indhold for Folkemødets mange events. Dette krydres med en masse gode eksempler på, hvordan man som arrangør kan arbejde med disse principper og omsætte dem til nye og involverende formater for den demokratiske samtale. Inspirationsguiden udkommer i løbet af januar.