Vis menu

Foreningen Folkemødet indkalder til erhvervsmøde

Den 7. januar kl. 15-18 holder Foreningen Folkemødet erhvervsmøde for alle erhvervsdrivende på Bornholm. Hvad end du leverer varer til Folkemødets mange arrangører, sørger for overnatning til gæsterne, tilbyder forplejning eller noget helt fjerde, vil vi gerne høre fra dig! Kom til erhvervsmøde og hjælp os med at fastholde Folkemødet som en fantastisk begivenhed på Bornholm. 

Folkemødet er vigtigt for Bornholm - og lokale erhvervsdrivende er vigtige for Folkemødet. Sammen skal vi tage godt imod de op mod 70.000 folkemødegæster. De skal have en god oplevelse og en god service så de får lyst til at komme tilbage igen. Uanset om de skal have et sted at sove, noget at spise, have leveret noget til deres stadeplads eller noget helt fjerde. Derfor holder Foreningen Folkemødet den 7. januar 2020 erhvervsmøde for alle bornholmske virksomheder.

Her vil vi fortælle om praktiske forhold under Folkemødet 2020, vores langsigtede planer og meget mere. Men vigtigst af alt, vil vi gerne starte en konstruktiv dialog med de bornholmske erhvervsdrivende om hvordan vi sikrer og udvikler et langtidsholdbart og bæredygtigt Folkemøde.

Dagsorden for mødet:

  • Praktisk info om Folkemødet 2020 – Hvad er nyt?
  • Sikkerhedsforanstaltninger på Folkemødet 2020 – Hvad skal du være opmærksom på?
  • Det langtidsholdbare Folkemøde - Hvordan sikrer vi Folkemødets eksistens?
  • Bæredygtighed - Hvad gør vi og hvad kan vi gøre sammen?
  • Leverandører - Hvad bruger vi på Folkemødet, hvad kan Bornholm tilbyde og hvordan kan vi hjælpe hinanden?
  • Det gode værtskab - Hvordan udvikler vi det?
  • Evt.

Vi håber at så mange erhvervsdrivende på Bornholm som muligt vil hjælpe os med at udvikle Folkemødet. Hjælpe os med gode idéer.

Tilmelding

Erhvervsmødet bliver holdt i Folkemødehuset tirsdag den 7. januar kl. 15-18. I løbet af mødet byder vi på kaffe og efter mødet en let anretning. 

Af hensyn til forplejning og for at undgå madspild, skal man tilmelde sig på mail ajaja@folkemoedet.dk senest den 3. januar.