Vis menu

Ændringer i program for Hovedscenen

Et nyt parti, en EM fodboldkamp og lidt logistik. Vi har ændret i programmet for Hovedscenen, så alle partier i folketinget får taletid - og vi alle kan se fodbold lørdag aften. Samtidig kan vi præsentere programmet for partiledertaler på Folkemødet 2020.

Vi har måtte ændre lidt i planerne for Hovedscenen på Folkemødet 2020. Dels har vi fået et nyt parti i Folketinget - Fremad - og så skal Danmark spille med i EM i fodbold.

Det betyder at vi har flyttet én partiledertale og oprettet en ekstra. Og så betyder det at vi skal se fodbold på storskærm på Cirkuspladsen!

I 2018 spillede Danmark mod Peru under Folkemødet - og selvom det ikke blev til mange mål i den kamp (vi vandt dog 1-0), var det alligevel en uforglemmelig oplevelse. Omkring 9.000 mennesker var samlet på Cirkuspladsen og så kampen. Vi glæder os til at gentage succesen; og håber vi kan vinde endnu engang. (Det er altså bare sjovere)

Program for partiledertaler
Med ændringerne kommer også det fulde program for partiledertaler på Folkemødet 2020. Så har du nogen særlige partiledere du bare skal høre, så kan du sætte kryds i kalenderen nu.

Ændringerne betyder at vi har oprettet ny tid fredag eftermiddag kl. 16.00-16.30. Her holder Nye Borgerlige partiledertale. Og så er der kommet en partiledertale søndag kl. 10.00-10.30. Den tid har Fremad.

Du kan se det fulde program i grafikken nedenfor eller her: Program for Hovedscenen


Hvad betyder det for arrangører?
For arrangører på Folkemødet betyder ændringerne ikke det store. De to nye tider for partiledertaler (fredag kl. 16.00-16.30 og søndag 10.00-10.30) påvirker ikke hvornår man kan holde events. Under disse partiledertaler vil det være muligt at afholde events. Er man beliggende Cirkuspladsen, kan man dog blive lidt forstyrret.

Ligeledes skal man nok forvente at blive påvirket under EM kampen. Kampen starter kl. 18.00, med opvarmning fra kl. 17.30.

Held og lykke til det danske landshold. God kamp!