Vis menu

En julehilsen

En lille julehilsen fra Foreningen Folkemødet og Folkemødesekretariatet. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår. 

Kære dig der er med til at skabe Folkemødet. Dig der planlægger og afholder events. Dig der servicerer de mange gæster. Dig der går fra debat til debat og deler ud af din viden og dine tanker. Dig der passer på os alle sammen. Dig der som folkevalgt går i dialog med dine vælgere. Dig der kommer for at opleve. Dig der støtter op om Folkemødet. Dig der taler. Dig der lytter. Dig.

TAK.

Tak fordi du støtter op om Folkemødet, på den ene eller anden måde. Tak fordi du er med til at fastholde Folkemødet som demokratiets fest. Stedet hvor vi lærer noget nyt, bliver klogere på hinanden og dyrker samtalen.

Året 2019 bød på det hidtil største (og måske bedste) Folkemøde. Og til juni glæder vi os til at holde Folkemødet for 10. gang. At det er 10. gang vi holder Folkemøde, viser tydeligt hvor relevant og vigtigt Folkemødet fortsat er. Det er her vi taler med hinanden og styrker vores demokrati. Sammen. Det er en vigtig opgave. Så det er med ydmyghed, ansvarsfølelse og vished om hvad der er gået foran os, at vi går ind i det nye år. For vi kan ikke gøre det alene.

Der er (heldigvis) noget tid til juni, men vi glæder os allerede helt vildt. Vi glæder os til at opleve og skabe Folkemødet 2020 sammen med dig.

Så tak for et fantastisk 2019 – lad os sammen sørge for at 2020 bliver ligeså god.

 

De varmeste julehilsner fra alle os – til dig

Foreningen Folkemødet og Folkemødesekretariatet