Vis menu

Folkemødet skruer op for frivilligheden

Nu kan du tilmelde dig som frivillig på Folkemødet 2019. Igen i år skruer vi op for frivilligheden på Folkemødet med endnu flere frivillige, bedre rammer og et stærkt fællesskab. Skynd dig at tilmelde dig, der er rift om pladserne.

Så kom dagen, hvor vi endelig kan åbne op for tilmeldingerne som frivillig. Du kan nu blive en del af et spændende fællesskab, hvor vi sammen skaber rammerne for Danmarks demokratifestival, og hvor man kommer til at opleve Folkemødet helt tæt på. Folkemødets frivillige er et stærkt og voksende hold, som hjælper til med alt fra at guide gæster og lave mad til at afvikle events på Folkemødets scener eller skænke en kold fadøl. 
Læs mere om det at være frivillig på Folkemødet her: Bliv frivillig

 

De seneste år er antallet af frivillige på Folkemødet vokset stødt, og dette fortsætter i år, hvor vi søger endnu flere frivillige. Dette sætter store krav til organisation, struktur og kommunikation med de frivillige, og dette tilbyder den digitale platform Heap360. De er erfarne inden for arbejdet med frivillige og arbejder i forvejen sammen med andre store festivaler såsom Roskilde Festival, Musik i Lejet, Heartland, Distortion og mange flere.

Tilmeld dig en af de attraktive pladser som frivillig på Folkemødet 2019 med det samme: Meld dig som frivillig 

 

 

Frivillighed og Folkemødet går hånd i hånd 

Frivillige er ikke bare arbejdsglade folk, men altafgørende arbejdskraft, da de bygger fundamentet på Folkemødet. De bærer helt bogstaveligt grundlæggende arbejdsopgaver i alle hjørner af festivalen. I 2018 havde Folkemødet 250 frivillige. Det er ikke bare på Folkemødet, at man har stor glæde af frivillige. I de enkelte organisationer, partier, græsrødder, foreninger m.v., yder alle ildsjæle en kæmpe indsats – det er ganske unikt.

Fællesskabet i centrum 

Frivillighed på Folkemødet har gennem de seneste år udviklet sig kraftigt. I 2018 tog vi et stort skridt: Takket være en fondsstøtte fra Tuborgfondet kunne Foreningen Folkemødet i 2018 for første gang give de frivillige de rammer, de fortjener. Resultatet blev Volunteer Village, der i løbet af Folkemøde-ugen blev et naturligt samlingspunkt for alle frivillige. Et sted, hvor de kunne trække sig tilbage, hænge ud og slappe af.  

Volunteer Village er med til at skabe den gode oplevelse og det fællesskab, som frivillighed på Folkemødet skal være. Vi glæder os til igen at byde de frivillige velkommen i Volunteer Village på Folkemødet 2019. 

#Vierikkeenganghalvvejsvierkunligebegyndt