Vis menu

Mangler du transport og overnatning til årets Folkemøde?

Med en ekstra færgeafgang, fly og en masse ledige sommerhuse, er der stadig mulighed for at opleve Danmarks største demokratifestival på Bornholm.

Ekstra færgeafgang til Folkemødet
Færgebilletterne til Folkemødet 2019 er gennem de seneste måneder blevet revet væk. Derfor har Bornholmslinjen nu indsat en ekstra færge den 11. juni. Her er der både ledige billetter til bil og gående.

Så står du og mangler transporten til årets Folkemøde, kan du gå ind på Bornholmslinjens hjemmeside og booke din færgebillet.

Det er også muligt at købe en samlet billet til bus og færge. Det gør du ved at booke din billet hos Kombardoexpressen eller Bornholmerbussen.


Du kan også flyve til Folkemødet
Det er også en mulighed at tage flyet til Bornholm. Du kan booke din billet hos SAS her.

I skrivende stund har de følgende ledige afgange:

  • Onsdag: 11:05 og 13:05 fra København
  • Torsdag: 06:50 fra København. Der er plads tilgængeligt på alle afgange fra Bornholm
  • Fredag: Billetter tilgængelige på alle afgange i begge retninger
  • Lørdag: Billetter tilgængelige på alle afgange fra København. Der er udsolgt fra Bornholm
  • Søndag: Billetter tilgængelige på alle afgange i begge retninger.

Masser af overnatningsmuligheder
Der er stadig masser af overnatningsmuligheder under Folkemødet - hvis du er villig til at rykke lidt ud af Allinge. Men med Bornholms størrelse kommer du aldrig længere væk fra Folkemødet end 45 km.

 

 

Destination Bornholm har en liste over ledige overnatningssteder, som de løbende opdaterer. Blandt andet har Campaya 31 ledige ferieboliger og Dancenter 45 ledige boliger. Her er der boliger til alt fra fire personer til en hel arbejdsplads. På Dueodde finder du blandt andet et sommerhus med plads til 8 personer for 4190 kr. Find det her.


Vi håber på at se jer til Folkemødet!