Vis menu

Strålende start på Folkemødet 2019

Selvom dagen startede diset og kølig, kom der kort før den officielle åbning en opklaring, og siden da har der været strålende sol over Allinge.

Samtidig sætter Folkemødet nye rekorder. Med en fyldt Cirkusplads under åbningen og et stort ryk ind senere på dagen, har omkring 32.000 gæster lagt turen forbi festivalen, lyder meldingen fra Bornholms Politi. Det slår den tidligere rekord for en åbningsdag, som var 30.000 gæster torsdag under Folkemødet i 2018.


Optællingen bygger bl.a. på trafiktælling fra parkeringspladser og busdrift.


Ligeledes melder Bornholmslinjen om flere bookinger end 2018. Med næsten 40.000 mennesker der har booket færgebillet under Folkemødedagene, er det en stigning på 31 procent i forhold til 2018. Og hos Foreningen Folkemødet kan man også bekræfte tendensen. Folkemødets Ungdomscamp er udvidet til næsten 2.800 gæster mod 2.300 i 2018. Alt i alt tyder det på stor interesse for og deltagelse i Folkemødet.


Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix