Vis menu

Sæt kryds i kalenderen: Vi skyder Folkemødet 2020 igang med kick-off den 22. oktober

Tirsdag den 22. oktober kl. 15-17 holder Foreningen Folkemødet den traditionelle kick-off. Det foregår på Nørrebro Teater, Ravnsborggade 3, 2200 København. Vi åbner for tilmeldinger til arrangementet i starten af oktober, men sæt allerede kryds i kalenderen nu. 

Det er efterhånden blevet en tradition at tyvstarte det kommende års Folkemøde på Nørrebro Teater med et Folkemøde kick-off. I samarbejde med Operate inviterer vi derfor til kick-off den 22. oktober kl. 15.00 til 17.00. 

Her vil Operate præsentere Folkemødeanalysen 2019, og Foreningen Folkemødet løfter sløret for nye tiltag på Folkemødet 2020. Derudover vil der være en masse praktisk information til dig som projektleder på Folkemødet. Deadlines, tider for partiledertaler og meget mere. Efter oplæg fra scenen vil der være mulighed for at mingle, samt stille spørgsmål til Folkemødesekretariatet og en række af vores samarbejdspartnere.

Der kommer mere information omkring arrangementet og mulighed for at tilmelde sig i starten af oktober. For nu, skal du bare sætte kryds i kalenderen.

Vi glæder os til at se dig.