Vis menu

Sådan ser Folkemødet 2020 ud

I dag melder vi placeringer af stade- og bådpladser på Folkemødet 2020 ud. Er man arrangør kan man nu se sin endelige placering og begynde at designe sit eventsted. Er man gæst kan man se hvad man skal glæde sig til. Måske endda planlægge et par gåture rundt på festivalpladsen.

Puslespillet falder på plads
Har man fået plads Folkemødet 2020, kan man i dag se præcist hvor på festivalpladsen man ligger. Og vi kan alle se et Folkemøde forme sig mere og mere. Meget ligger fast, og det er spændende at se, hvordan sommerens demokratifestival kommer til at se ud. Jovist, detaljer kan stadig nå at ændre sig i det kæmpe puslespil Folkemødet også er.

Ligesom sidste år har antallet af ansøgere været højt, og vi har gjort vores bedste for at efterkomme så mange ønsker og få plads til så mange som muligt. Så en ting er sikkert: Folkemødet 2020 bliver mindst lige så spændende og interessant som tidligere år.

Du kan se kort over Folkemødet 2020 her

 

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Temaområder er kommet for at blive
Når man gør noget for tredje gang, er det tradition. Så lad os bare kalde Folkemødets temaområder for en tradition, for igen(-igen) i år har vi indrettet Folkemødet med temaområder.

Siden deres introduktion i 2018 har temaområderne manifesteret sig, og samarbejde på tværs af arrangørerne i de forskellige områder blomstrer op. Denne udvikling vil vi gerne støtte op om, og derfor holder vi fast i seks af de temaområder der var på sidste års Folkemøde:

  • Danmark i Verden
  • Mad & Meninger
  • Arbejde & Vækst
  • Lov & Orden
  • Klima & Energi
  • Liv & Sjæl

Design dit eventsted
Er du arrangør på Folkemødet med stade- eller bådplads eller privat eventsted, kan du nu designe dit eventsted. Du kan navngive og beskrive jeres evensted, bestille telt, el, inventar mv. Og så kan man indmelde en række praktiske oplysninger såsom brug af grill/gas, check-ud og affaldshåndtering. Det foregår alt sammen via Folkemødets Selvbetjening.

Læs mere om design af stadeplads i Folkemødets arrangørhåndbog

 

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

I kan stadig nå at komme med på Folkemødet
Har din organisation, forening el.lign. ikke en fast plads på Folkemødet, men har et event eller to I gerne vil afholde? Så er der stadig mulighed for at få tid i et af Folkemødets debattelte eller afholde et eller flere pop-up events. Du kan søge om tid i debatteltene via Selvbetjening i formularen “søg om plads på Folkemødet”. Ansøgning om pop-up events foregår via vores hjemmeside og fordeles som udgangspunkt efter først-til-mølle-princippet.

Læs mere om tider i debattelte og pop-up events i Folkemødets arrangørhåndbog