Vis menu

AFLYST: Vintersamtaler i Folkemødehuset

Den tredje vintersamtale den 15. marts er aflyst. 

Den tredje vintersamtale den 15. marts er aflyst.

Mens vi venter på sol og varme, kan vi bruge tiden på at fordybe os. Blive klogere og dyrke fællesskabet. Her vil vi gerne hjælpe til ved at invitere til tre vintersamtaler, i samarbejde med Gang i Kulturen Nordbornholm i Folkemødehuset. Tre søndage hvor vi lytter, taler, spiser og hygger. Med spændende gæster og god husmandskost fra Arvidsen, skal det nok blive tre fantastiske aftener. 

Læs mere om programmet nedenfor eller køb billet allerede nu via bestsave.dk 

Programmet

23. februar kl. 17.30
Tre trends og et tabu for fremtidens provinsliv

Liselotte Lyngsø og Noa Redington vil holde hver deres oplæg om fremtiden for livet og demokratiet i provinsen. Vil vi navigere og sætte grænser ved hjælp af nye teknologier? Vil vi skifte karriere mange gange og vil flere leve som digitale nomader? Vil vi skabe nogle ”familier” vi selv sammensætter?
Hør mere om dette og meget andet på en aften i forundringens tegn.

1. marts kl. 17.30
Hvorfor skal den sociale arv brydes?

Med oplæg fra Agi Csonka og Abdel Aziz Mahmoud tager vi en snak om social arv, magt og manglende magt. De har begge skrevet bøger om integration, social arv og hvordan man bryder den.

15. marts kl. 17.30 (AFLYST)
Klimaaktivisme og indflydelse

Vintersamtale om klimaaktivisme og indflydelse. Mød foredragsholder Signe Wenneberg, forperson for ungeklimarådet Monika Skadbord og Miljøminister Lea Wermeling som på hver deres måde præger debatten om klima og miljø i Danmark og deltag i debatten om, hvordan aktivisme kan give indflydelse.

Køb billet nu via bestsave.dk

Alle arrangementer er gratis, man betaler kun for mad og drikke. Ønsker du at deltage uden forplejning kontakt laila.kildesgaard@hotmail.com. Bemærk vi har begrænsede pladser.