Vis menu

Kunst på Folkemødet - Open Call

Folkemødet samarbejder med Open Art Space om at få mere kunst på Folkemødets arealer i 2020. Er du kunstner, og brænder du for at skabe kunstinstallationer i det åbne rum til glæde for mange mennesker, så har du nu chancen for at få din kunst udstillet på Folkemødet.

Mere kunst på Folkemødet

Det er en stor glæde for Folkemødet at kunne invitere kunstnere, scenografer, skulptører, lysdesignere og alle andre visuelle kunstnere til at indrette Folkemødets mange arealer. Det gør vi i samarbejde med Open Art Space, og der er ansøgningsfrist d. 20. marts 2020. 

Vi glæder os til at se, hvordan kunstnernes blik på et event som Folkemødet kan være med til at indrette de åbne arealer på en ny og spændende måde, og hvordan kunsten kan bidrage til at Folkemødets mange gæster får oplevet kunst på en anderledes måde i Allinges gader og festivalpladser. 

Læs mere om Open Art Space.

 

Kalder alle kunstnere

Folkemødet og Open Art Space ønsker at finde 10-12 kunstnere, der skal samarbejde med projektlederne fra Folkemødet og Open Art Space om at give Folkemødet en kunstnerisk make-over. Vi opfordrer etablerede såvel som up-coming kunstnere til at søge - alle ansøgninger vil blive modtaget med stor interesse! 

Her kan du finde alle informationer om ansøgningsprocedurer, datoer, budget og meget mere.

 

Vi glæder os til et Folkemøde med meget mere kunst.