Vis menu

Direktør for Foreningen Folkemødet takker af

Direktør for Foreningen Folkemødet Mads Akselbo Holm har opsagt sin stilling og fratræder 30. juni 2020. Mads Akselbo Holm har været direktør for Foreningen Folkemødet siden 2017, hvor Folkemødet for første gang blev afviklet uden for kommunalt regi.

Direktør for Foreningen Folkemødet Mads Akselbo Holm har opsagt sin stilling og fratræder 30. juni 2020. Mads Akselbo Holm har været direktør for Foreningen Folkemødet siden 2017, hvor Folkemødet for første gang blev afviklet uden for kommunalt regi.

”Udover at fri til min hustru, har mit livs bedste beslutning været at takke ja til stillingen som direktør for Folkemødet og rykke hele vores familie til Bornholm” siger Mads Akselbo Holm og fortsætter


”Det har været en kæmpe ære at stå i spidsen for Folkemødet. Vi har som forening flyttet Folkemødet langt over de sidste tre og et halvt år, og jeg synes, vi har vist, hvordan man kan tænke nyt i forhold til formatet for den demokratiske samtale. Jeg havde glædet mig til sammen med alle de dygtige medarbejdere og bestyrelse at afvikle Folkemødet 2020 som mit sidste, men sådan skulle det som bekendt desværre ikke være” siger Mads Holm og understreger dermed, at beslutningen om at stoppe som direktør er truffet før beslutningen om at aflyse Folkemødet 2020.

”Jeg blev bedt om at skabe en professionel eventorganisation, og det mål har vi nået. Det har været fantastisk, sjovt og udfordrende, og til tider hårdt, og nu kan jeg mærke, at der skal nye kræfter til for at tage Folkemødet videre frem.” slutter Mads Akselbo Holm, og understreger samtidig, at han ikke har fundet anden ansættelse.

Formand for Foreningen Folkemødet, Jann Sjursen er ærgerlig over, at Mads har valgt at fratræde sin stilling og:

“Vi er i bestyrelsen utrolig taknemmelige for den store indsats Mads Akselbo Holm har leveret. Jeg er ærgerlig over, at Mads ikke skal være en del af holdet fremover, selvom jeg har stor respekt for hans beslutning. Mads har med sin erfaring været med til at tage Folkemødet til nye højder, og vi har i løbet af de sidste tre og et halvt år fået etableret os selv som en selvstændig forening med et stærkt fundament under os – det har Mads en enorm stor andel i. Det vil vi selvfølgelig gerne markere på et passende tidspunkt med en afskedsreception i Foreningen Folkemødets Hus i Allinge”.

Ny direktør skal findes
Direktørstillingen vil blive slået åbent op. En ny direktør forventes at tiltræde efter sommerferien og være fuldt ud med i forberedelsen af Folkemødet 2021.