Vis menu

Foreningen Folkemødet skal have ny direktør

Foreningen Folkemødet søger en ny direktør, som brænder for at udvikle den demokratiske samtale, de demokratiske løsninger og fællesskabet i Danmark. Kan du lede en sag og en organisation med engagerede medarbejdere? Læs mere her eller på www.genitor.dk

Foreningen Folkemødet sætter rammerne for demokratiets fest, Folkemødet, og arbejder for at styrke det danske demokrati og mindske afstanden og øge tilliden mellem borgere og beslutningstagere.

Vi søger den bedste direktør til at realisere foreningens store ambitioner; en person der både kan lede en sag og en organisation. Vi søger dig der brænder for at udvikle den demokratiske samtale, de demokratiske løsninger og fællesskabet i Danmark.

Læs mere og søg stillingen
Læs mere om Foreningen Folkemødet og stillingen i job- og personprofilen på www.genitor.dk. Har du spørgsmål til stillingen? Så kontakt formand Jann Sjursen på telefon 3026 4901 eller partner i Genitor Tina Overgaard på telefon 3141 0582.

Ansøgningsfristen er den 14. juni 2020.

Der afholdes samtaler den 18. og 25. juni og test hos Genitor imellem de to samtaler.

Søg stillingen på www.genitor.dk/ledige-stillinger