Vis menu

Folkemødevandringer i sommeren

Vil du gerne lære mere om Folkemødets historie? Er du interesseret i at blive klogere på hvordan man planlægger og afholder en festival? Og vil du gerne høre mere om hvordan Folkemødet har forvandlet Allinge og Bornholm? Så deltag i Folkemødevandringer i løbet af sommeren. Her byder Foreningen Folkemødet indenfor i Folkemødehuset og viser rundt i Allinge. Læs mere nedenfor eller tilmeld dig her.

2011 blev det første Folkemøde afholdt i Allinge. Dengang deltog omkring 10.000 mennesker fordelt over de fire dage. 72 organisationer, foreninger og partier afholdt tilsammen 250 events og Folkemødet blev taget godt imod. Siden da gik det stærkt. På kort tid blev Folkemødet et fast punkt i kalenderen for forenings Danmark, interesseorganisationer, politiske partier og erhvervslivet. Folkemødet voksede og voksede; flere deltagere, flere arrangører og flere events. Og med udviklingen af Folkemødet, udvikledes ikke alene Allinge, men hele Bornholm.

I 2021 fejrer Folkemødet 10-års jubilæum og afholder Folkemødet for tiende gang. Selvom Folkemødet endnu ikke er fyldt 10, har det stadigvæk en spændende historie bag sig. Den historie kan du nu blive klogere på, når Foreningen Folkemødet byder på Folkemødevandringer denne sommer.

Folkemødevandringer
I løbet af sommeren inviterer Foreningen Folkemødet indenfor i Folkemødehuset og fortæller om Folkemødets historie, arbejdet med at udvikle og afholde hele Danmarks demokratifest og meget mere. Efter et oplæg og en rundvisning i det smukke, nyrenoverede Folkemødehus, går turen rundt i Allinge til nogle af de steder der fylder mest i Folkemødets historie og udvikling.

Folkemødevandringerne foregår tirsdag og torsdag kl. 10.00 - 12.00 i uge 27-32 og er gratis at deltage i. Vandringen starter i Folkemødehuset, Sverigesvej 1, Allinge, hvor der bydes på kaffe og vand og et oplæg om Folkemødet. Derefter en gåtur rundt i Allinge på cirka 2 kilometer, for til sidst at slutte af ved Domen.

I tilfælde af kraftig regn eller blæst afholdes arrangementet udelukkende i Folkemødehuset i en kortere udgave.

Tilmeld dig
Af hensyn til forsamlingsforbud er det nødvendigt at tilmelde sig Folkemødevandringerne. Det gør du via denne formular. I formularen angives hvilken af dag man ønsker at deltage, samt hvor mange deltagere man er.