Vis menu

Det kan du opleve i uge 24

Selvom Folkemødet 2020 er aflyst, kan du stadig få et lille skud Folkemøde hjemme foran din computer. En række af vores arrangører livestreamer nogle af de events de ville have holdt på Folkemødet. Læs mere om hvad du kan opleve i uge 24 her.

Folkemødet 2020 er aflyst og her i Folkemødehuset, ser vi i stedet frem mod Folkemødet 2021. Derfor bliver uge 24 i år ikke helt som den plejer. De mange telte, gæster, det fysiske møde og den fantastiske Folkemøde-stemning må vi undvære. Men kan du slet ikke vente, og trænger du alvorligt til et skud Folkemøde, ja, så er hjælpen på vej: En række af vores gode folkemødevenner og arrangører afholder og livestreamer events, så vi alle kan få en bid Folkemøde - det trænger vi til.

Er du på Bornholm?
Er du i Allinge i uge 24 er du velkommen til at kigge forbi Folkemødehuset. Vi byder gerne på en kop kaffe og hører gode idéer til at gøre Folkemødet 2021 til det bedste Folkemøde nogensinde. 

Derudover sender TV2 Bornholm live fra Domen på cirkuspladsen torsdag den 11. juni, hvor de har besøg af spændende gæster og sætter fokus på det Folkemøde der ikke blev.

Ligeledes kigger Bornholms Tidende forbi Allinge med deres campingvogn, hvor der er mulighed for at få en snak med chefredaktør Øjvind Hesselager.

Foreningen Folkemødet præsenterer bæredygtigt partnerskab
Torsdag den 11. juni kl. 13.30 præsenterer Foreningen Folkemødet et nyt partnerskab der skal sikre et mere folkeligt og bæredygtigt Folkemøde. Det sker ved et pressemøde foran Folkemødehuset. Så er du i Allinge, kan man kigge forbi og høre mere. 

Partiet JordenFrihedKundskab/JFK21 holder foredrag i Allinge
Onsdag og torsdag aften er der foredrag i det nedlagte missionshus på Søndergade 19 i Allinge.
Ligeledes holder de åbent alle dage fra 11-17 hvor interesserede er velkomne til at kigge forbi til dialog og kaffe. 

Læs mere om JFK21 og aktiviterne her

Altinget Sommermøde
Den 10.-12. juni afholder Altinget et politisk sommermøde i Altingets Gård i København. Alle taler, debatter og øvrige events kan tilgås via Facebook, DK4, video og podcast samt på TV2 News der sender alle partiledertalerne.

Læs mere her


Foto: Mads Claus Rasmussen Ritzau/Scanpix

IDA’s virtuelle Folkemøde
Onsdag den 10. juni sender IDA live fra Kalvebod Brygge med fire forskellige debatter.

Læs mere og tilmeld dig her

Det digitale Klimatelt 
Klimabevægelsen har flyttet deres planlagte events til et filmstudie i København. Fra den 11. til den 13. juni sender de - i samarbejde med 20 klimarelaterede organisationer - live, så du kan opleve spændende debatter om klimapolitik.

Se programmet og læs mere her

Arrangerer du også events i uge 24?
Holder din organisation også et eller flere Folkemøde arrangementer i uge 24? Så skriv til os, så vi kan fortælle andre om det.