Vis menu

To Folkemødevandringer i Bornholms Kulturuge

I forbindelse med Bornholms Kulturuge afholder Foreningen Folkemødet to Folkemødevandringer. Det er gratis at deltage for alle med Kulturuge Badge. De to vandringer bliver afholdt den 12. og 16. september, henholdsvis kl. 10.00 og 16.00. Læs mere og tilmeld dig her.

Vil du gerne lære mere om Folkemødets historie? Er du interesseret i at blive klogere på hvordan man planlægger og afholder en festival? Og vil du gerne høre mere om hvordan Folkemødet har forvandlet Allinge og Bornholm? Foreningen Folkemødet indenfor i Folkemødehuset. Efter et oplæg og en rundvisning i det smukke, nyrenoverede Folkemødehus, går turen rundt i Allinge til nogle af de steder der fylder mest i Folkemødets historie og udvikling.

I løbet af sommeren 2020 har Foreningen Folkemødet afholdt en række succesfulde Folkemødevandringer for turister og bornholmere. Disse vandringer gentages nu i Bornholms Kulturuge, og du har mulighed for at deltage.

Praktisk info
Folkemødevandringen foregår lørdag den 12. september kl. 10.00 – 12.00 og torsdag den 16. september kl. 16.00 - 18.00. De er gratis at deltage i. Vandringen starter i Folkemødehuset, Sverigesvej 1, Allinge, hvor der bydes på kaffe og vand og et oplæg om Folkemødet. Derefter en gåtur rundt i Allinge på cirka 2 kilometer, for til sidst at slutte af ved Domen. I tilfælde af kraftig regn afholdes arrangementet udelukkende i Folkemødehuset i en kortere udgave.

Tilmeld dig
Ønsker man at deltage skal man tilmelde sig enten per telefon 5144 8770 eller mail annika@folkemoedet.dk

 

Bornholms Kulturuge
Udover Folkemødevandringerne byder Bornholms Kulturuge på en række spændende arrangementer over hele Bornholm i uge 38. Siden 2001 har Bornholms Kulturuge været en årligt tilbagevendende festival med kulturoplevelser på hele øen. Kulturugen på Bornholm varer 10 dage fra den 11. til den 20. september 2020.

Her kan du opleve Bornholms historie og kulturhistorie, kunsthåndværk, teater og scenekunst, billedkunst, musik, madkultur og meget mere. Og selvfølgelig den helt unikke bornholmske natur.

Læs mere om de mange arrangementer i Bornholms Kulturuge.