Vis menu

Webinar: Det Gode Digitale Event

Mandag den 26. april kl. 14-16 inviterer Foreningen Folkemødet alle interesserede til webinaret Det Gode Digitale Event, hvor foreningen gennem spændende oplæg og samtaler vil klæde årets arrangører ordentligt på til at kunne afholde digitale events på Folkemødet 2021.

Som bekendt bliver årets Folkemøde et noget anderledes et af slagsen, end vi er vant til. Et Folkemøde, hvor en stor del af de mange events bliver afholdt digitalt. Derfor vil Foreningen Folkemødet gerne være med til at klæde arrangørerne ordentligt på til at kunne afholde spændende og inddragende digitale events, så vi kan vedblive med at udvikle den demokratiske samtale på Folkemødet. 

Mandag den 26. april 2021 kl. 14-16 afholder Foreningen Folkemødet webinaret Det Gode Digitale Event på Zoom for alle interesserede arrangører.

På webinaret kan du blive klogere på årets Folkemøde, høre mere om, hvordan du kan deltage digitalt og gå i dialog med de øvrige deltagende arrangører. Vi byder på en række oplæg fra dygtige oplægsholdere med fokus på, hvordan man tænker i digitale events og skaber en god ramme om dem, samt hvordan man som arrangør sikrer en god og reel inddragelse af deltagerne. Derudover vil den nye folkemødeportal på folkemødet.dk blive præsenteret, hvorfra de digitale events finder sted under årets Folkemødet. Du får derfor en masse spændende inputs, som du kan tage med dig videre i planlægningen af dine arrangementer på årets Folkemøde.

Breakout rooms
Foruden fælles oplæg vil webinaret bestå af to breakout sessions, hvor alle har mulighed for at deltage i mindre grupper sammen med de øvrige deltagere. I første breakout session vil der være fokus på den tekniske del af afholdelse af det gode digitale event. Her vil der være mulighed for at deltage i tre forskellige breakout rooms:

1) Digitale events for begyndere: for dig, der aldrig har prøvet at afholde live-streamede events før, men er klart til at tage det første skridt. Her introduceres du til de mest basale opgaver ved at afholde digitale events.

2) Digitale events for let øvede: for dig, der har prøvet at holde live-streamede events, men gerne vil blive klogere på, hvordan du kan optimere og forbedre dem. Her dykker vi dybere ned i muligheder og udfordringer med digitale events. 

3) Digital inddragelse af publikum: en Mentimeter Masterclass for dig, der drømmer om inddragende debatter, afstemninger og indsamling af brugeroplevelser. Her fokuseres der på mulighederne for inddragelse af digitale gæster, hvor Oscar Svernlöv fra Mentimeter fortæller mere om, hvad deres platform kan.

Derefter kigger vi nærmere på fremtoning, energi og sprog, der skal til for at fange brugernes opmærksomhed og fastholde dem. Her vil du igen få mulighed for at komme i breakout rooms. Du kan vælge mellem disse tre:

1) Erfaringsgruppe: Sådan greb vi livestreaming an: Her er der mulighed for at høre om en arrangørs erfaring med livestreaming fra tidligere Folkemøder. Hvad gik godt? Hvad gik mindre godt? Hvad har de lært af deres erfaringer, og hvad er deres bedste råd til dig, der vil i gang med livestreaming? Hør Lotte Jensen fra It-branchen fortælle mere om dette og få mulighed for at stille hende spørgsmål.

2) Professionel livestreamning, når økonomien er stram: Carl Juul Nielsen, ejer af Smartstream, fortæller mere om, hvordan du med enkle og billige værktøjer kan lave et professionelt setup. Efter en kort præsentation og lavpraktisk demonstration, er der tid til en Q&A session med Carl Juul Nielsen.

3) Forproduktioner: Spræng indholdsrammerne i det format, der passer jer: Linda Olsen fra Foreningen Folkemødet fortæller om mulighederne for at deltage med forproduceret indhold på Folkemødet 2021. Hvad kræver det af dig som arrangør, og hvordan er processen?

Tilmeld dig webinaret


Du vil i tilmeldingsblanketten blive bedt om at angive, hvilke to breakout rooms, du ønsker at være en del af.

Tilmeldingsfristen er den 21. april 2021.

Du vil modtage link til webinaret på mail, når du har tilmeldt dig via tilmeldingsblanketten.

Webinaret afholdes digitalt på Zoom.


Skal du med? Tilmeld dig webinaret

Vi glæder os til at se dig!