Search

OM FOLKEMØDET 2022

Folkemødet 2022 blev et Folkemøde i fuld form. Med 2.500 events, debatter og politiske arrangementer fordelt på 200 eventsteder og scener. Læs mere om Folkemødet 2022 her - bl.a. om vores fem temaområder.


Folkemødet 2022 er nu veloverstået efter fire fantastiske dage. Tusindvis af græsrødder, organisationer, borgere, partier, frivillige, kulturliv og erhvervsliv deltog i fejringen af demokratiet i strålende solskin de første tre dage. Foreningen Folkemødet melder om stor tilfredshed blandt de deltagende gæster og organisationer, da Folkemødet for første gang i tre år blev afholdt i fuld form i Allinge. 

Folkemødet 2023 afholdes den 15.-17. juni i Allinge.

Læs mere om Folkemødet 2022 her

Folkemødet bød også på markering af 50 året for Danmarks indtrædelse i EU. Flere organisationer og events markerede jubilæet og Margrethe Vestager deltog bl.a. på Folkemødets hovedscene. Se en lille video om markeringen nedenfor.

TEMAOMRÅDER PÅ FOLKEMØDET 2022

Grønt & Globalt 

Her er fremtidens bæredygtige samfund, grøn omstilling og internationale relationer i fokus. Her kan du opleve debatter om verdensmål, demokrati, klima og energi, du kan møde internationale gæster og masser af events er på engelsk. Her finder du bl.a. Den Internationale Scene, Verdensmålenes Plads og Klima & Energiscenen.  

 

 

 

Lov & Orden

Her råder ret og retfærdighed. Her finder du politiet, domstolene, Menneskerettighedsteltet m.fl. side om side, klar til at debattere og diskutere. Oplev ‘strafferetskæden’, ‘folkedomstolen eller gå i dybden med temaer som overvågning, ytringsfrihed, samtykkelov og retssikkerhed. Mød personerne bag myndighedsskiltet.  

 

 

 

Mad & Meninger 

Her kan du opleve masser af events om fødevare- og madkultur eller om turisme. Rådet for sund mad præsenterer en af Folkemødets nye scener. Du kan også tage en pause fra de mange debatter og nyde god mad i smukke omgivelser. Vi har samlet noget af det bedste Bornholm kan byde på i vores ‘Bornholmerbar’ og bornholmske foodcourt. Derudover byder Sinatur på lækre retter i deres pop-up restaurant, 7-Eleven tilbyder friske og hurtige måltider. Er du sulten efter et godt måltid eller en god debat, er det her du skal kigge forbi. 

Arbejde & Vækst

Her kan du opleve emner som arbejdsmiljø, erhvervsfremme, by- og regionaludvikling samt masser af velfærdsdebatter på Ydermolen. Her trækker vi i arbejdstøjet og diskuterer arbejdsmarkeds- og erhvervsforhold i Danmark og i verden.  

 

 

 

Liv & Sjæl 

Her mødes unge og gamle, små og store og debatterer alt mellem himmel og jord. Religion, sundhed, uddannelse og velfærd er i højsædet - med hundredvis af events. Her finder du også en af Folkemødets nye scener, Børne- & Ungescenen – scenen, hvor vi sammen tager fat om emner, der berører børn og unges liv på godt og ondt. Kom forbi Kæmpestranden til debatter om både smalle og brede temaer, og nyd udsigten over Østersøen. 

KORT OVER FOLKEMØDET

Med 200 eventsteder i smukke Allinge, kan det godt være lidt svært at finde rundt. På vores festivalkort kan du se de 200 eventsteder og scener, de mange forskellige madboder, barer og kaffevogne - og de lidt mere praktiske ting så som toiletter og infocentre. Samtidig kan du se hvor vores forskellige temaområder er placeret og hvilke organisationer der er en del af dem. 

Klik på kortet nedenfor og få det som en pdf. Under Folkemødet kan du også få et trykt festivalkort du kan have med i lommen, så du nemt kan finde rundt i Allinge.