Andre Folkemøder

Almedalsvecka i Sverige

Folkemødet er skabt med inspiration fra den svenske politikeruge ’Almedalsveckan’, der afholdes i uge 27 hvert år på Gotland. Det svenske forbillede startede med en tale af Olof Palme i 1968 og er siden vokset til at blive en central mødeplads for alle vigtige aktører inden for politik og erhvervsliv i Sverige.
Læs mere om Almedalsveckan

Arendalsuka i Norge

I August 2012 afholdt man for første gang i Arendal i Norge – Arendalsuka. I 2013 indførte man en særskilt ungdomsudgave sammen med de politiske ungdomspartier.
Læs mere om Arendalsukan

Suomi areena i Finland

I Björneborg i Finland startede man "Suomi areena" i 2006. I 2013 deltog 125 arrangører og der var 600 talere. Suomi areena varer fem dage og tiltrak i 2012 22.000 besøgende.
Læs mere om Suomi areena

Almedalsvecka i Berlin, Tyskland

Med Folkemødet og den svenske Almedalsveckan som forbillede, gennemførte man i 2013 den første Politikfestival i Tyskland i byen Paretz lige udenfor Berlin. I to dage i oktober blev der skabt en åben mødeplads, hvor de politiske partier kunne debattere.

Estonia Arvamusfestival i Estland

Arvamusfestivalen holdes i august i den estiske by Paide. Festivalen blev afholdt første gang i 2014 med inspiration fra bl.a. Folkemødet og Almedalsveckan.
Læs mere om Estonia Arvamusfestival