Search

FOLKECAMPEN

Skal du på Folkemødet, og mangler du et sted at sove? På Folkecampen kan du overnatte i tipi telte, tenthouses eller slå dit eget telt op. 


Folkecampen er Folkemødets helt egen camp, som er placeret tæt på Folkemødepladsen. Med tenthouses, tipier og mulighed for at slå eget telt op, er der noget for enhver. Med overnatning på Folkecampen er du klar til en fantastisk folkemødeoplevelse, hvor du kan gå til og fra de mange aktiviteter, politiske debatter og talks.

Folkecampen består af to sektioner:

  • Folkecamp Øst som ligger på Pileløkken 24. Her kan man leje tenthouses og plads til at slå eget telt op.

  • Folkecamp Vest som ligger på Pilegade 24. Her kan man leje tipi telte. 

Campen åbner onsdag den 15. klokken 12:00 og lukker igen søndag den 19. klokken 11:00. 

Læs mere om campen nedenfor eller book plads her (booking åbner onsdag den 16. marts kl. 11.00)

TIPI TELT 

Få en fantastisk Folkemøde-oplevelse med vores ‘glamping’-telte med fast underlag, 4 senge og højt til loftet. Man kan bo op til 4 personer i en tipi - prisen er den samme, selv hvis I ikke overnatter 4 personer. 

Pris per tipi for perioden onsdag-søndag: 9.190 kr. (svarende til cirka 600 per næse per nat)

Praktisk
Tipien måler 5 x 5 x 3 meter og der medfølger fire senge, med dertilhørende sommerdyne, sommerpude, sengesæt med lagen og plaid. Ligeledes medfølger et campingsæt bestående af fire campingstole og et campingbord, samt jeres eget indgangstæppe.

TENTHOUSE

Et Tenthouse er en moderne udgave af 80’er klassikeren CampLet og er en blanding af et telt og et hus. Man kan vælge at bo 1 eller 2 personer i et Tenthouse - Prisen er den samme.

Pris per tenthouse for perioden onsdag-søndag: 3.300 kr.

Praktisk 
Du får en aflåselig indgang, indlagt lys og strøm samt en 135 x 200 cm madras på en fast bund hævet over jorden. Derudover er der plads til bagage og en aflåselig safetyboks (husk selv lås og nøgle). Du skal selv medbringe dyne/sovepose, pude, lagen og håndklæde.

 

SLÅ DIT EGET TELT OP

På Folkemødets camps er det muligt at leje teltplads, hvor du medbringer eget telt. Med i prisen er adgang til toilet- og badefaciliteter. Man lejer 5 m2 per person. 

Pris per person for perioden onsdag-søndag: 1.000 kr.

 

PRAKTISK 

Når du har booket din boform, modtager du en mail med bekræftelse på bookningen. Forud for Folkemødet modtager alle Folkecampister ligeledes en mail med praktiske oplysninger. 
Bemærk at der ikke er fortrydelsesret i forbindelse med booking af en boform på Folkecampen.

Transport til og fra Folkemødet finder du mere om på Folkemødets hjemmeside. 

Ved ankomst: 

Adgang til Folkecampen åbner onsdag den 15. kl. 12.00. Herefter kan du komme, når det passer dig at tjekke ind. Når du ankommer skal du fremvise din billet og henvende dig ved kontrolposten. 

Under Folkemødet:  

Under Folkemødet er der adgang til Folkecampen døgnet rundt for alle med gyldig billet. Det er dog muligt at tage sine venner med ind på campområdet ved at henvende sig i kontrolposten.   
Man må ikke ryge på campområdet.  
Der skal være ro på campområdet fra kl 23.00-07:00. 
Ved problemer/spørgsmål kan man henvende sig i kontrolposten eller kontakte camplederen. 

Der er toilet- og badefaciliteter i form af toilet- og badevogne med individuelle brusekabiner.  

Det er ikke muligt at tilkøbe morgenmad i forbindelse med Folkecampen. I stedet henviser vi til de mange eksisterende tilbud i Allinge. 

Ved afrejse:  

Du skal senest forlade campen søndag den 19. kl 11.00. Hvis du selv medbringer telt, skal dette være pakket sammen klokken 11:00, men du kan opbevare dit telt på campen indtil Folkemødet slutter søndag klokken 12:00. 
Hvis der mangler inventar eller efterlader man et beskadiget telt eftersendes en regning.