Search

UNGDOMSCAMPEN


UNGDOMSCAMPEN ER UDSOLGT -

DER ER FORTSAT PLADSER PÅ CAMP UNG AGENDA

Foreningen Folkemødet, DUF og Bornholms Efterskole tilbyder igen i år overnatning til unge op til og med 25 år, der kommer til Folkemødet 2022 som del af skoleklasser, frivillige børne- og ungdomsorganisationer m.v.. 

Ungdomscampen har plads til over 2.000 gæster, toilet- og badevogne, stort fællestelt og mulighed for tilkøb af morgen- og aftensmad. Alt hvad man skal bruge for at deltage på Folkemødet. I skal blot medbringe egne telte til teltlejren, soveposer og godt humør. 

Campen åbner tirsdag den 14. juni og lukker igen søndag den 19. juni 2022.

Når man er tilmeldt campen, vil man modtage en bekræftelse herom, samt de efterfølgende nyhedsbreve med vigtig information.
For yderligere spørgsmål kontakt Bjarne Holm fra Bornholms Efterskole på : fm@bornholmsefterskole.dk

Grundet brandmyndighederne er der ikke mulighed for at opsætte grill, lave bål eller lignende i lejren. Ved indgangen findes et fællestelt, som alle kan benytte. I fællesområdet vil der, på eget ansvar, være mulighed for at oplade telefoner mm. Fællesteltene er røg- og alkoholfrie.

Skal i bo på Ungdomscampen?
BOOK HER 

Vi glæder os til at opleve Folkemødet sammen!

www.folkemoedet.dk - www.duf.dk - www.bornholmsefterskole.dk

GENEREL INFORMATION

Lejren befinder sig på Stadionvej 2 i Allinge (på de to bagerste boldbaner) 

Medbring eget grej og telt. 

Fordelingen af teltplads foregår løbende fra tirsdag d. 14. og frem. Det er derfor ikke muligt forhånd at forhåndreservere et specifikt afgrænset areal, og det kan ikke garanteres, at teltene kan opstilles i forlængelse af hinanden. 

Alle deltagere får udleveret armbånd, som skal bæres under Folkemødet  

Der forefindes toilet- og badvogne 

Der er wifi over hele området 

Det er forbudt at lave bål, medtage grill mm., men der er fælles grill, som kan benyttes.  

 

KONTAKTOPLYSNINGER

Spørgsmål vedrørende Ungdomscampen sendes til fm@bornholmsefterskole.dk

FORPLEJNING 

Der kan tilkøbes mad gennem Bornholms Efterskoles køkken. Du kan købe enten fuld forplejning (morgenmad og aftensmad), som starter torsdag med aftensmad og slutter søndag med morgenmad. Der kan også købes 
3x morgenmad (fredag, lørdag og søndag) eller 3x aftensmad (torsdag, fredag og lørdag. Dertil kan der tilkøbes særskilt morgenmad til torsdag. Organisationer eller skoler, der ønsker forplejning skal bestille samlet. Højskolerne kan melde ind separat for hver enkelt højskole. Maden tilbydes over en stor tidsramme hver dag, så du både kan nå dit program og få noget i maven. 

Tilkøb af mad skal gøres via dette link: Bestilling af mad

3x2 måltider 495,- pr person

3x morgenmad - 225,- pr person

3x aftensmad – 285,- pr. person

1x morgenmad torsdag - 75,- pr person

Det er ikke muligt kun at bestille mad til enkeltdage, men løssalg af mad kan forekomme ved eventuelt overskud. Priserne er pr måltid: morgenmad 95,- / aftensmad 125,-