Search

FOLKEMØDET 2021

Årets Folkemøde bliver både digitalt og for et begrænset antal siddende publikum under åben himmel på Bornholm.
Her kan du læse mere om Folkemødet 2021 og se programmet. 

Få overblik over alle debatterne i det samlede program for hele Folkemødet her

I det samlede program kan du søge på paneldeltagere, temaer, arrangør og få det fulde overblik over Folkemødet 2021. Se hvad du kan opleve digitalt på folkemødet.dk eller live i Allinge. 

Folkemødet 2021

Vil du opleve statsminister Mette Frederiksen åbne Folkemødets hovedscene, Huxi Bach spidde kulturdebatten eller Clement Kjærsgaard sætte spot på parallelsamfund i Danmark? Eller skal du følge med, når Tine Götzsche udfordrer et skarpt panel om den grønne omstilling eller diskutere retsdilemmaer om verdensmålene med Mads Steffensen? Så er det nu du skal booke billet til årets Folkemøde på Bornholm.

Du kan opleve flere end 250 skarpe politiske events fordelt på 12 scener, hvoraf 7 bliver streamet på folkemødet.dk. Du kan på Folkemødets hovedscene opleve samtlige partiledere give politiske taler og blive udfordret af TV 2 News’ Søren Lippert, mens værterne Janni Pedersen og Anders Breinholt styrer slagets gang mellem de mange events på hovedscenen. Der er også rig mulighed for at for at følge masser af politisk debat på Folkemødets partiscene.

Du kan booke 3 timers skarpt folkemødeprogram hver dag på én scene i én programblok om dagen – torsdag den 16., fredag den 17. og lørdag den 18. juni. Det kræver blot, at du går ind på folkemødet.dk og vælger dit favoritprogram på én af Folkemødets scener. For at skabe et godt og trygt Folkemøde følger vi Covid-19 retningslinjerne for store arrangementer. Folkemødet foregår i sektioner, udenfor i helt åbne telte for siddende publikum. For at ombytte dine personlige billetter til folkemødearmbånd skal du have gyldigt coronapas / negativ test.

Se programmet for scenerne i Allinge nedenfor - eller du kan downloade det fulde program for scenerne i Allinge lige her.

Deltag med billet eller følg med digitalt
Bemærk at det kræver billet at deltage fysisk i Allinge, men at vi også live-streamer fra syv af Folkemødets 12 scener på folkemødet.dk.

Læs mere om billetter og COVID-19 her.

Book billet til Folkemødet 2021

Events fra hele landet, torsdag den 17. juni
Udover aktiviteter i Allinge, er der live-streamede events fra hele landet torsdag den 17. juni. Morgen til aften kan du opleve et væld af debatter om alt fra verden efter corona og verdensmål til digitale muligheder og internationale røverhistorier. 

Se torsdagsprogrammet for live-streamede events fra hele landet her