Folkemødets Dialogpris

Dialogprisen uddeles til en politiker, der i særlig grad har lyttet, været i dialog og ladet sig påvirke af debatten i det forgangne år samt under Folkemødet. Dialogprisen gives som hæder til en politiker, der forstår samtalens kunst - en der ikke bare taler, men taler med os. 

Vinderen af Folkemødets Dialogpris 2018 blev Jacob Mark, SF, MF. Juryen fremhævede hans oprigtige interesse i at mødes med folk, uanset hvor i samfundet de arbejder eller bor, hvilket åbner vejen for en klar dialog, der kan gå begge veje. 

De nominerede til Dialogprisen 2018 var iøvrigt:

Pernille Rosenkrantz Theil, Socialdemokratiet, MF, som juryen nominerede for sin rummelige og dialogsøgende stil i den offentlige debat, der viser, at lydhørhed godt kan kombineres med klare og skarpe holdninger.

Jan E. Jørgensen, Venstre, MF, og kommunalbestyrelsesmedlem på Frederiksberg, som juryen blandt andet fremhævede for hans mod og hæderlighed til også at tage debatter, hvor hans position står for skud.

Mette Abildgaard, Konservative, MF, der blev nomineret, fordi hun ifølge juryen ikke er bange for at deltage i en debat og give sine holdninger til kende - også på de sociale medier, hvor hun er tilgængelig for folket i ordets bogstaveligste forstand.

Dan Jørgensen, Socialdemokratiet, MF, som juryen blandt andet nominerede fordi han både følger og starter dialogen igennem podcasts og turneer rundt i landet, hvor han altid er åben for en snak med kollegaer såvel som danskerne generelt.Bag Dialogprisen står Foreningen Folkemødet, Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS), LEAD Agency og Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF).

 
Læs mere om dialogprisen her