Search

DEADLINES

Som arrangør er der en række deadlines, der er vigtige at huske op til Folkemødet.
Se dem her eller læs mere i Folkemødets arrangørhåndbog.

25. februar 2021: Foreningen Folkemødet præsenterer rammerne for Folkemødet 2021. Arrangører kan fra denne dato opdatere deres ansøgninger eller ansøge om deltagelse på ny via Selvbetjening og indikere hvordan de ønsker at deltage på Folkemødet 2021.

24. marts 2021: Deadline for at ansøge om deltagelse som eventarrangør i Allinge på Folkemødet 2021.

Primo maj: Tre dage efter offentliggørelse af restriktioner for større forsamlinger, præsenteres programmet for og størrelsen af det Folkemødet i Allinge. Her offentliggøres det overordnede program for og deltagerne på Folkemødet i Allinge. Herunder muligheden for publikum ved private eventsteder. Alle arrangører modtager svar på antal tider de tildeles i Allinge. Arrangører hæfter for 50% af prisen for deltagelse i Allinge ved eventuelle skærpede myndighedsrestriktioner der påvirker antallet af scener og gæster og derved forhindrer deres deltagelse.

10. maj: Tilmelding af events åbner på Selvbetjening.

12. maj kl. 10.00: Booking af billet til gæster i Allinge åbner på folkemødet.dk

14. maj: Deadline for ansøgning om deltagelse med forproduceret indhold.

15. maj: Arrangører hæfter for 100% af prisen for deltagelse i Allinge ved eventuelle skærpede myndighedsrestriktioner der påvirker antallet af scener og gæster og derved forhindrer deres deltagelse.

28. maj: Deadline for tilmelding af events. Events på Folkemødets scener, studier m.m. i Allinge skal være opdateret og tilmeldt via Selvbetjening. Ligeledes skal digitale events fra hele landet torsdag den 17. juni også være tilmeldt via Selvbetjening.

1. juni: Deadline for indløsning af ekstrabilletter. Herefter frigøres alle ikke indløste ekstrabilletter til almindelig booking.

10. juni: Deadline for indløsning af eventbilletter. Herefter frigøres alle ikke indløste eventbilletter til almindelig booking.

17. - 19. juni 2021: Folkemøde i Allinge.